Kiss jauno albumu izplatīs veikalu tīkls "Wal-Mart" (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Amerikāņu smagā roka veterāni "Kiss" rudenī izdos jaunu albumu, ko izplatīs vienīgi mazumtirdzniecības koncerna "Wal-Mart" veikalos.

"Sonic Boom", kas ir pirmais grupas studijas albums pēdējo 11 gadu laikā, "Wal-Mart" veikalos parādīsies 6.oktobrī. Trīs disku komplektā bez jaunā albuma tiks iekļauti arī no jauna ierakstītie grupas slavenākie hiti, kā arī DVD ar koncertu ierakstiem.

Kā paskaidroja grupas ģitārists un solists Pols Stenlijs, grupa izvēlējusies izplatīt jauno ierakstu veikalu tīklā "Wal-Mart", jo kompānijas piedāvājums ļāvis viņiem padarīt albuma iznākšanu par īpašu notikumu. "("Wal-Mart") mums piedāvāja izdarīt kaut ko līdzīgu mūsu klasiskajiem albumiem - dot cilvēkiem ko vairāk par mūzikas albumu vien," norādīja Stenlijs. "Mēs vienmēr esam mēģinājuši padarīt albuma iznākšanu par īpašu notikumu."

Albumu pilnībā producējis Stenlijs. Kā atklāja mūziķis, tas bija viņa sākotnējais noteikums, vēl pirms sākusies ieskaņošana. "Nesenā pagātnē, pēdējos desmit vai divdesmit gados, neviens albums nebija producēts tā, kā biju cerējis, un tam bijis daudz iemeslu - nepietiekams ieguldījums vai koncentrēšanās uz lietu no grupas locekļu puses, kas centušies nevis izveidot lielisku "Kiss" albumu, bet gan izrādīties." Pēc viņa vārdiem, jaunais ieraksts ir grupas labākais albums pēdējo 30 gadu laikā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu