Ceļvedis: Mārtiņdiena, gadatirdziņi, Porta, Džila Žanna u.c.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kad rudens darbi pabeigti un pilni apcirkņi, var ieskandināt ziemas sākumu! No sētas uz sētu dodas Mārtiņbērni, atnesdami svētību, un tāpēc ir laipni gaidīti katrā mājā. Ik sētā tie ierodas dziedādami, dejodami un rotaļās iedami. Mārtiņos beidzas klusais veļu laiks, un nu laiks lustīgai andelei, dejām un nelielām viesībām! Pavadām rudeni godam!

PASĀKUMI

Mārtiņi Kalnciema kvartāla tirdziņā

Foto: publicitātes

Sabilē notiks Mārtiņdienas tirgus

Šajā nedēļas nogalē 08.11. Sabilē no plkst. 11 norisināsies tradicionālais Mārtiņdienas gadatirgus «Gailis ar odziņu», kur visi laipni aicināti uz tirgošanos un iepirkšanos. Apmeklētājus priecēs ne tikai tirgotāju sarūpētie labumi, bet arī amatiermākslas kolektīvu uzstāšanās un daudzi citi pārsteigumi.

Mārtiņdienas svinības un tirdziņš «Ar gardu muti Valmiermuižā»

Foto: publicitātes

    Turaidas muzejrezervātā svinēs Mārtiņdienu

    Foto: publicitātes

      Mārtiņdienas svinības Brīvdabas muzejā

      Foto: publicitātes

      Freimaņa Mārtiņdiena

      Foto: publicitātes

      KONCERTI

      «Porta»: DaGamba, Catch-Pop String-Strong, Prem Joshua & Band

      Foto: publicitātes

      «Manai dzimtenei» dodas pie klausītājiem

      Foto: publicitātes

      Baha kamermūzikas festivāls

      Foto: publicitātes

      Rīgā viesosies Somijas smagās mūzikas grupa «Enemies»

      Foto: publicitātes

      IZRĀDES

      Džila jaunā melodrāma «Žanna»

      Piektdien, 7. novembrī, Liepājas teātrī pirmizrādi piedzīvos Dž.Dž.Džilindžera veidotā melodrāma «Žanna» ar Inesi Kučinsku titullomā. Ar šo iestudējumu Liepājas teātrī kā scenogrāfe uz lielās skatuves debitē Ilze Vītoliņa (viņa arī kostīmu māksliniece), kura līdz šim scenogrāfiju veidojusi Leļļu teātrim, kā arī, sadarbojoties ar režisori Lauru Grozu-Ķiberi, Dailes teātra Kamerzāles iestudējumiem. Izrādes centrā ir materiāli nodrošināta un ietekmīga sieviete Žanna un viņas mīļotais – daudzus gadus par viņus jaunākais Andrejs (Mārtiņš Kalita). Viņas dzīve šķiet nevainojama līdz mirklim, kad Andrejs paziņo, ka pamet Žannu jaunas meitenes Katjas (Ilze Jura) dēļ, kura gaida viņa bērnu. Šajā brīdī mainās visa dzīve un mainās arī Žanna, atklājot, uz ko ir spējīga sieviete, kad viņai tiek salauzta sirds. Izrādē piedalās arī aktieri Leons Leščinskis, Everita Pjata, Signe Ruicēna, Kaspars Kārkliņš, Rolands Beķeris, Anda Albuže, Kaspars Gods un Armands Kaušelis. Pie izrādes tapšanas strādājusi arī horeogrāfe Inga Krasovska, gaismu mākslinieks Mārtiņš Feldmanis un videomākslinieks Andris Vētra. Iestudējumu iespējams noskatīties arī 8. un 22. novembrī, kā arī 10. decembrī.

      Arstarulsmirusam sava stāvizrāde «Iekšējās balsis»

      Foto: publicitātes

      Lūsis iestudē «Baismīgās mājsaimnieces»

      Foto: publicitātes

      Rīgā viesosies Alēns Platēls un viņa kolektīvs «les ballets C de la B»

      Foto: publicitātes

      KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

      Nepalaid garām!

      Uz augšu