Rīgā un Jūrmalā norisināsies dzīvesstila festivāls «Nordic Star»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Nedēļas garumā, no 26. līdz 30. aprīlim gan Rīgā, gan Jūrmalā norisināsies ekskluzīvu pasākumu virkne - dzīvesstila festivāls «Nordic Star». Mums visiem patīk skaistas lietas, izsmalcināts ēdiens un lieliski pavadīts laiks. Nordic Star dzīvesstila festivāls ir tieši par to – piedzīvot, izjust un baudīt vislabāko, ko dzīve spēj sniegt.

Piecas festivāla tēmas apvieno sevī skaistas dzīves pamatvērtības – izsmalcinātu ēdienu, gardu vīnu, skaistu dizainu un vērtīgu mākslu –, ko caurvij baudpilna dzīvesstila esence.

Plašāk par festivālu lasiet šeit:

Festivāla laikā pulcēsies pasaules mēroga profesionāļi, kā arī šo jomu interesenti, lai kopīgi ļautos augstā dzīvesstila ceļojumam, baudot plašu sajūtu gammu un izcilus meistardarbus vienuviet.

Festivāla galvenā viešņa ir 2015. gada labākā šefpavāre pasaulē, kuras restorāniem ir piešķirtas 2 Michelin zvaigznes – Hélène Darroze. Izcilās šefpavāres sniegto gastronomisko baudījumu varēs saņemt īpašā gardēžu paradīzē, kas durvis vērs tepat Rīgā, Ziemeļblāzmas pilī, 26. aprīļa vakarā, kad Hélène Darroze servēs Michelin 2 zvaigžņu vakariņas. Ar viņu kopā uz skatuves darbosies Latvijas šefpavāru komanda, kuru vadīs viens no Latvijas labākajiem šefpavāriem, restorāna «Muusu» šefpavārs Kaspars Jansons.

Foto: publicitātes

Tāpat arī festivāla laikā Rīgā viesosies ilggadējais vīnzinis un vīna investīciju speciālists Hugues Lepin, kurš ne tikai festivāla atklāšanas vakariņām piemeklēs sevišķi izsmalcinātus vīnus, bet arī pasniegs divas meistarklases gan profesionāļiem, gan citiem kaismīgiem vīnu cienītājiem. Pasākumu laikā atklāsim ne vien vīna smaržas, garšas un izskata noslēpumu nianses vīna degustācijās, bet arī uzzināsim, kā investēt vīnā un sākt veidot pašam savu vīna kolekciju.

29. aprīlī «Nordic Star» radošā komanda piedāvās īpašas četru kārtu degustāciju ēdienkartes Modernā Rīga, kuras savos restorānos būs izstrādājuši visi vadošie šefpavāri. Vakariņas būs pieejamas plašākai publikai – ikviens varēs izvēlēties sev kāroto un baudīt noteiktā restorāna izsmalcināto piedāvājumu.

Savukārt sestdien, 30. aprīlī, festivāla burvība atplauks Jūrmalā, kur norisināsies īpaša noslēguma dienai veltīta programma – speciālais Art Deco brančs, Ferrari automobiļu parāde, kā arī noslēguma balle, kura notiks Baltic Beach Hotel telpās.

Papildus pasākumiem, kas akcentēs dzērienu un ēdienu izsmalcināto buķeti, notiks divas vērienīgas mākslas izstādes – no 28. aprīļa līdz 7. maijam unikālu privāto kolekciju mākslas darbu izstāde Rīgā mākslas galerijā Putti, bet no 29. aprīļa līdz 4. maijam interjera dizaina un aksesuāru izstāde Art Deco greznā dzīve Jūrmalā Baltic Beach Hotel.

Festivāla norises laikā jomas profesionāļi varēs spodrināt savas zināšanas meistarklasēs – iedvesma kvalitātei, elegancei un oriģinalitātei četrās dažādās jomās.

Pievienojies dzīves svinēšanas svētkiem Nordic Star. The Lifestyle festival un izbaudi baudpilnu noskaņu!

Tiekamies no 26. līdz 30. aprīlim Rīgā un Jūrmalā!

Ar nožēlu paziņojam, ka, sakarā ar piedalīšanos privātā pasākumā, Hélène Darroze ir atcēlusi festivāla atklāšanas vakariņas. Jaunākā informācija par festivāla programmu ir pieejama festivāla mājas lapā nordicstar.info un Facebook lapā Nordic Star Riga.
Festivāla noslēguma balles norises vieta ir mainīta uz Grand Palace Hotel Rīgā.
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu