Warriors play-off sapnis beidzas Fīniksā (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

Zaudējumu pagājušās nakts Nacionālās basketbola asociācijas regulārajā čempionātā piedzīvojusi Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas Warriors, kas viesos ar 116:122 piekāpās Fīniksas Suns vienībai, zaudējot cerības iekļūt izslēgšanas spēlēs.

Lai saglabātu izredzes iekļūt "play-off" turnīrā, Goldensteitas basketbolistiem Fīniksā bija vajadzīga tikai uzvara.

Spēles pirmā ceturtdaļa aizritēja līdzīgā cīņā, tomēr tajā nedaudz veiksmīgāki bija mājinieki, noslēdzot to ar 31:27 savā labā, bet, dodoties puslaika pārtraukumā, Suns bija iekrājuši nedaudz lielāku pārsvaru - 71:57.

Sākoties mača otrajam cēlienam, Warriors apņēmīgi samazināja rezultāta starpību un četras minūtes pirms trešās ceturtdaļas beigām Stīvens Džeksons ar trīspunktu metienu pēc ilgāka laika vadībā izvirzīja "kareivjus" - 83:82. Atlikušajās minūtēs viesi vēl nedaudz palielināja savu pārsvaru, un pēc ceturtdaļas beigām rezultāts bija 95:90 par labu Goldensteitai.

Goldensteitas trenera Dona Nelsona reakcija uz notikumiem laukumā...
Goldensteitas trenera Dona Nelsona reakcija uz notikumiem laukumā... Foto: ESPN.com

Pēdējās divpadsmitminūtes sākumā Dona Nelsona aizbilstamie pamazām turpināja palielināt savu pārsvaru, tomēr pēc Fīniksas pieprasītā minūtes pārtraukuma pie rezultāta 107:101 viss sagriezās kājām gaisā - mājinieki īsā laikā panāca neizšķirtu, piespiežot komandas sapulci ņemt jau Nelsonam.

Vēlāk Suns vairs nebija apturami un, pateicoties Amares Stademaira, Stīva Neša un Leandro Barbosas pūlēm, viņiem izdevās izcīnīt uzvaru ar 122:116, pieliekot punktu Warriors sapnim par dalību izslēgšanas turnīrā.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 28 punktiem Amare Stademairs, 13 punkti un 14 rezultatīvas piespēles Stīva Neša Kontā, bet vēl 11 punktus guva un 15 bumbas zem groziem izcīnīja Šakils O''Nīls.

Warriors komandā ar 23 punktiem labākais bija Stīvens Džeksons, 20 punktus guva Monta Eliss, bet 17 - Kelena Azubike.

Andris Biedriņš laukumā pavadīto 26 minūšu laikā atzīmējās ar "double-double" - 16 punktiem un 11 atlēcošajām bumbām. Vēl latvieša rēķinā arī divas rezultatīvas piespēles un viena pārķerta bumba.

Savu pēdējo regulārā čempionāta spēli Warriors aizvadīs 16. aprīlī, kad tiksies ar vienu no līgas vājākajām komandām - Sietlas SuperSonics.

Citās spēlēs: Wizards - Pacers 117:110 76ers - Cavaliers 90:91 Raptors - Heat 91:75 Knicks - Celtics 93:99 Bucks - Bulls 135:151 Jazz - Rockets 105:96 Kings - Spurs 98:101

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu