Dziedošās ģimenes: sāk bail palikt! (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

LNT šova dziedošās ģimenes līdz ar panākumiem, atraisītību un stingrāku žūrijas vērtējumu sāk tomēr apzināties un pat mazliet iekšēji baidīties par katru nākamo koncertu, jo kādai ģimenei šovs būs jāpamet. Lai gan aizkulisēs visi kopīgi vāra tēju un mielojas ar cepumiem, tomēr katra ģimene cenšoties līdz pēdējam saglabāt intrigu par savu nākamo priekšnesumu un paturēt noslēpumā no citām ģimenēm.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Pagājušās svētdienas LNT šova "Dziedošās ģimenes" koncertā dalībnieki ar lielu degsmi un prieku iejutās pasaules mūzikas zvaigžņu lomās, dziedādami senākus un jaunākus pasaules hitus. Kāds deva priekšroku leģendām Elvisam Preslijam un Maiklam Džeksonam, kāds -  Eirovīzijas uzvarētājam Aleksandram Ribakam.

Dūdumi: "Cik skaisti sanāca!"

Uz skatuves valdīja pasaules klases satraukums, un žūrijai nācās vērtēt mīlētākās no visām dziesmām pasaulē. Dūdumu ģimene no Mārupes, kas dziedāja melanholisko dziesmu „I don’t know how to love him”, šajā reizē saņēma visaugstāko žūrijas novērtējumu.

Dūdumu ģimene pēc uzstāšanās Tautas balsij atzina, ka uz skatuves jutusies vārdos neizsakāmi labi: "Mēs abas nogājām no skatuves un saskatījāmies un teicām: vau, cik skaisti mums sanāca! Un pat angliskā izruna! Mums bija ļoti svarīgi, kā mūziķi un kā Uškāni teica, lai tev pašam patīk. Tad, kad tu noej no skatuves un sajūti, ka tev tā patika, ka tu tā nodziedāji!"

Šonedēļ dziedās Saules dziesmas

Lielajos Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētkos pārsteigumu netrūkst un, iesākoties jaunai nedēļai, ģimenes sākušas gatavoties svētdienas koncertam 10.oktobrī. Koncerts gaidāms siltām un saulainām noskaņām pilns, jo izvēlēta patiesi sasildoša tematika vēsajam rudens vakaram - ģimenes dziedās Saules dziesmas.

Lai gan šovs uzņēmis apgriezienus, dalībnieki iejutušies uz skatuves un kļuvuši atraisītāki, pie reizes gūst lielu fanu labvēlību un saņem pateicības vēstules, tomēr katra dziedošā ģimene pie sevis prāto: kuri būs nākamie, kas šovu pametīs?!

Tādēļ ģimeņu sirdīs iezogas satraukums un aizvien asāka konkurences izjūta, jo šovs sāk ieiet finiša taisnē - cīņu turpina vairs tikai septiņas ģimenes.

Neatklāj pat dziesmu nosaukumus

Dūdumu ģimene: ''Tieši šonedēļ bija jūtami tādi, es pat neteiktu šķībi skatieni, bet visiem iekšā, manuprāt, jau sāk rasties tāds stresiņš, ka drīz jau tuvojas brīdis, kad atkal viena ģimene ies projām un atkal vēl viena ģimene, un tā būs katru nedēļu.

Sāk kļūt bail, jo ģimeņu paliek mazāk, tāpēc jūtam, ka katrā ir vismaz viens, kurš domā - ja nu mēs šodien izejam?

Aizkulisēs visi dalībnieki kopīgi vāra tēju un ēd vaniļas cepumus, priecādamies par katru viņiem doto iespēju kāpt uz skatuves, lai dziedātu. Tomēr šova sacensībā arī draudzībai ir savas robežas, jo ģimenes vēlas pārsteigt ne vien skatītājus, bet arī cita citu. Tāpēc pirms laika netiekot atklāti dziesmu nosaukumi un skatuves rekvizīti, lai saglabātos intriga un izdotos pārsteigums uz skatuves, jo katra ģimene cenšas gūt panākumus un labus žūrijas un skatītāju vērtējumus.

Skatīt pievienoto video

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu