Seriāls "Lost" turpināsies līdz 2010. gadam (papildināts) (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Plānots, ka populārais seriāls "Lost" ("Pazudušie") turpināsies pavisam kopā sešas sezonas, ziņo "Contactmusic".

Seriāls turpināsies vēl trīs gadu garumā un 2010.gadā beigsies ar "intriģējošām un šokējošām beigām".

Seriāla producenti Deimons Lindelofs un Karltons Kjūss janvārī paziņoja, ka viņi ieplānojuši seriālu beigt ar 100.sēriju, taču tagad producenti parakstījuši ar telekanālu ABC jaunu vienošanos, kas paredz seriālu pabeigt ar 120.sēriju t.i. sestās sezonas sēriju noslēgumā.

Katru gadu tiks filmētas un skatītājiem izrādītas 16 jaunas epizodes, un atšķirībā no iepriekšējiem gadiem sezonas vidū nebūs pārtraukuma, tā kā par šādu praksi studija ir saņēmusi daudzas skatītāju sūdzības.

Producenti atzīst, ka "Lost" varētu zaudēt skatītājus, ja perspektīvā nebūtu sagaidāms televīzijas sāgas noslēgums.

Lindelofs un Kjūss pavēstīja, ka seriāla beigu nospraušana viņiem ir "ļoti atbrīvojoša" un ļaus labāk izplānot notikumu gaitu.

"Ir tā, it kā mēs skrietu maratonu un tagad mēdz beidzot pirmo reizi zinām, kur atrodas finiša līnija," sacīja Lindelofs.

"Mums bija sēriju plāns ar visiem galvenajiem mitoloģiskajiem pagrieziena punktiem un pašām beigām. Bet mēs nezinājām, cik ilgā laikā mums šis stāsts jāizspēlē. Definējot beigas, mēs tagad pārliecinoši varam izkārtot visas sērijas. Mēs uz "Lost" skatāmies kā uz mozaīku. Tagad vēl atlikušas 48 daļas, kas jāievieto mozaīkā, un mēs kopā ar scenāristiem plānojam, tieši kā tās iederēsies," piebilda Kjūss.

Pašlaik turpinās seriāla trešās sezonas sēriju uzņemšanu, taču tā skatītāju skaits ASV ir nokrities par aptuveni 14%.

Seriāla producenti gan norāda, ka trešās sezonas popularitātes krišanās ir mānīga, jo pirmās divas sezonas bija vienkārši "sensācijas".

"Lost" ir guvis ievērojamus komerciālus panākumus un augstu kritiķu novērtējumu Atlantijas okeāna abās pusēs.

Seriāla darbība notiek uz kādas vientuļas salas, kur pēc aviokatastrofas ir nokļuvuši aktieru Evandželīnas Lilī un Metjū Foksa atveidotie varoņi.

Jaunajā mājvietā viņiem ir jāmācās sadzīvot ar citiem noslēpumainās salas iemītniekiem, kā arī pierast pie apstākļiem, ka viņi ir nošķirti no pārējās civilizācijas.

Latvijas telekanāls LTV7 aprīlī beidza demonstrēt seriāla otrās sezonas sērijas.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu