Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Ambera Rouza «atbrīvo krūtsgalu»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

32 gadu vecā amerikāņu modele un bijusī striptīza dejotāja un Kanjes Vesta draudzene Ambera Rouza (Amber Rose) ar nelielu nokavēšanos pievienojusies kustībai «Free The Nipple» (Atbrīvo krūtsgalu), savos «Instagram» un «Twitter» kontos publicējot pikantu foto. Tā vien izskatās, ka viņa izmanto katru izdevību, lai pazibinātu plikumus. Tāpat kā Kima Kardašjana...

Ambera, publicējot foto, rūpīgi ievērojusi visus sociālo tīklu noteikumus. «Instagram» viņas krūtsgals ir notušēts, bet «Twitter» aplūkojams bez cenzūras.

Instagram versija
Instagram versija Foto: Instagram

Jau esam ziņojuši, ka pēdējā laikā gan «Instagram», gan «Facebook» ļoti rūpīgi cenzē kailumu savās lapās, reizēm nonākot pat līdz tādam absurdam, ka izdzēš fotogrāfijas, kurās māmiņa ar krūti baro bērniņu.

Kustība «Atbrīvo krūtsgalu» kļūst arvien masīvāka, un atbalstu kailumam un sieviešu tiesībām izteikušas daudzas slavenības - Riana, Mailija Sairusa, kā arī pazīstamā amerikāņu televīzijas šova vadītāja Čelsija Hendlere (Chelsea Handler), kura pirms kāda laika publicēja provokatīvu foto, ar kailām krūtīm jāšus uz zirga, tādējādi kariķējot slaveno Krievijas prezidenta Vladimira Putina 2009. gada foto.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu