Sietlas policija publicē Kurta Kobeina pašnāvības ieroča attēlus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dora Handel/CORBIS OUTLINE

Sietlas policija publicējusi fotogrāfijas, kurās redzams ierocis, ar kuru grandžroka grupas «Nirvana» solists Kurts Kobeins 1994.gadā izdarīja pašnāvību. Policijas mājaslapā ievietotas piecas fotogrāfijas, kurās neatrisināto lietu izmeklētājs Maiks Cisinskis pozē ar ieroci. Attēli uzņemti 2015. gada jūnijā, bet Sietlas policijas datorsistēmā ievietoti 3. martā.

Nav skaidrs, kāpēc policija uzņēmusi un publiskojusi fotogrāfijas.

Kobeins tika atrasts miris Sietlā 1994. gada 8. aprīlī. Izmeklēšanā noskaidrojās, ka Kobeins pirms dažām dienām iegājis pie mājas esošajā siltumnīcā, kur lietojis heroīnu, bet pēc tam nošāvies. Viņa nāve tika atzīta par pašnāvību.

Foto: AP/ScanPix

2014. gadā Cisinskis pārskatīja Kobeina lietu un secināja, ka neesot jaunu pierādījumu, kas liktu šaubīties par sākotnējo policijas atzinumu.

Tolaik tika atrastas jaunas fotogrāfijas no Kobeina nāves vietas. Nevienā no tām nebija redzams Kobeins, bet tikai viņa nāves vietā atrastās mantas - saulesbrilles, cigāru kaste, mednieku cepure un cigarešu paciņa. Sākumā policija izlaida divus attēlus, bet pēc tam laida klajā vēl 34 foto.

Kortnija Lova un Kurts Kobeins
Kortnija Lova un Kurts Kobeins Foto: Dora Handel/CORBIS OUTLINE
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu