Latviešu dizaineres mīļmantas reģistrētas Eiropā kā oriģināla dizaina paraugi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Pešiks

«Vimei» ir latviešu dizaineres Vitas Meieres radīts zīmols, kura paspārnē tiek modelētas un šūtas augstvērtīgas, unikālas dizaina mīļmantas. Kaut arī kā uzņēmums esam noformējušies nesen, mūsu leļļu šūšanas tehnika ir izauklēta un pilnveidota divās meistaru paaudzēs, līdz sasniedzām izpildījuma kvalitātes pilnību. «Vimei» mīļmantas ir reģistrētas Eiropā kā oriģināla dizaina paraugi, tāpēc varat būt droši, ka, iegādājoties «Vimei» mīļmantu, esat savā īpašumā ieguvuši ko īpašu.

«Vimei» mīļmantas ir roku darbs, tapušas ar īpašu rūpību un atbildību pret pircēju. Vita Meiere, veidojot mīļmantu dizainu un šujot tās, pievērš sevišķu uzmanību ne tikai kvalitatīvu un ekoloģisku, Latvijā ražotu izejmateriālu izvēlei, bet arī tam, ar kādām domām un sajūtām tiek strādāts pie katras mīļmantas atsevišķi, tāpēc katras «Vimei» lelles sejiņa un pat acu skatiens ir neatkārtojams, lai gan radīti vienā tehnikā. Katra mīļmanta ir izgatavota tikai vienā eksemplārā, izgatavot tai kopiju, lai cik ļoti gribētu, nespētu pat mēs paši.

Foto: Jānis Pešiks

Papildus augstvērtīgam, mākslinieciskam dizainam, mūsu mīļmantas savā būtībā ir patiesa prieka kamoliņi, kuri atraisīsies Jūsu vai Jūsu bērna rokās. Tās rosinās un attīstīs smalkākās cilvēcīguma īpašības.

Katrā milimetrā un mazākajā vīlītē redzama meistarīga precizitāte un smalks rūpīgums, bet,

paņemot lelli rokās, Jūs sajutīsiet, kā vienā mirklī šķietami tikai lieta var atdzīvoties un personalizēties Jūsu iztēlē,

un nav svarīgi, vai esat pavisam mazs, vai pavisam liels cilvēks. Mūsu Mīļmantām nav vecuma ierobežojuma, jo pēc prieka un sirds siltuma ilgojas gan mazs, gan liels.

Foto: Jānis Pešiks

Lai māmiņu un tētu sirdis būtu mierīgākas, esam veikuši mūsu produkcijas drošības pārbaudes un ieguvuši «CE» sertifikāciju. (lellēm ir veikti laboratoriski fizikālie un ķīmiskie testi). Tas nozīmē, ka mūsu radītās lelles var pilnīgi droši kļūt par draugiem arī vismazākajiem bērniņiem.

«Vimei» mīļmantu tērpi un to gaumīgie krāsu salikumi neļauj mūsu lellēm sajaukties ar plašo rūpnieciski ražoto leļļu sortimentu, tie iemācīs bērnam izjust krāsas, kas savukārt palīdzēs veidot izpratni par to kombinācijām un iedvesmos uz mākslinieciskām izpausmēm.

«Vimei» ilgtspējīgais dizains reiz stāstīs nākamajām paaudzēm par šo laiku, kurā dzīvojam, un esam pārliecināti, ka mūsu lelle, zaķēns vai peļuks nebūs kļuvuši par relikviju, kuru paslēpt, bet gan būs tikpat aktuāli un iepriecinoši kā šodien.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu