Dženija Meja nekur nav pazudusi! (54)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušonedēļ presē izskanēja ziņa, ka dziedātāja Dženija Meja (Jenny May) pēkšņi pametusi Latviju un producentiem jāatceļot visi plānotie koncerti. TVNET sazinājās ar dziedātāju un uzklausīja viņas versiju par notikušo.

Atgādinām, ka izdevums "Vakara Ziņas" pagājušonedēļ publicēja ziņu , kurā dziedātājas menedžeris Agris Semēvics pieļauj, ka daudzsološās dziedātājas karjera Latvijā ir beigusies: "Pieļauju, ka viņai iestājusies personiskā krīze pēc šķiršanās ar puisi," domā Agris, kas ar dziedātāju nav ticies kopš februāra. Martā, kad Jenny May pazaudējusi mobilo telefonu, viņai sarežģījušās attiecības ar ilggadējo draugu. Pēdējās ziņas vedina domāt, ka jauniete devusies uz Vāciju.

Dženija Meja jeb īstajā vārdā Maija Stuģe TVNET savas "pazušanas" iemeslus skaidro šādi:

"Pēdējā laikā arvien biežāk medijos nonāk par mani publicētas ziņas, ka man iestājusies dzīves krīze, ka esmu izšķīrusies no sava drauga un galu galā - esmu negaidīti pametusi Latviju. Šajā visā ir mazāk nekā tikai daļa patiesības."

Dženija Meja piebilst, ka, viņasprāt, šādas baumas izplata viņas nu jau bijušais menedžeris Agris Semēvics.

"Agris apgalvo, ka es tā pēkšņi pazudusi no Latvijas un viņš nezinot, ko darīt, jo jāatceļ visi ieplānotie koncerti. Pavisam interesants man šķiet fakts, ka viņš neesot ar mani kontaktējies kopš februāra. Jebkurš mūziķis, kurš apmeklēja mūzikas "Gada Balvas" koncertu šā gada 2. martā, noteikti redzēja mani kopā ar producentu," TVNET raksta Maija Stuģe. "Arī pēc tam studijā strādājām pie jaunā albuma dziesmu izvēles. Tieši pirms brauciena uz Vāciju tulkot kādam uzņēmumam zvanīju Agrim. Nočalojām gandrīz stundu, kuras laikā arī viņam stāstīju, uz kurieni un kāpēc dodos. Bet tagad – pazudusi."

Maija arī atklāj, ka viņas līgums ar menedžeri beidzies šā gada 14. aprīlī un par līguma pagarināšanu vai jaunu līgumu neesot bijusi saruna.

"Tomēr Agris jau bija pacenties noorganizēt apmēram 14 koncertus pēc mana līguma termiņa izbeigšanās. Tā kā par līguma pagarināšanu abpusēja vienošanās netika panākta, tad nolēmu sevi pilnveidot ārpus Latvijas robežām," situāciju skaidro dziedātāja, piebilstot, ka tieši šāda viņas rīcība acīmredzot likusi menedžerim meklēt mediju palīdzību.

"Iemesls, kāpēc nepaliku pie viņa, ir ļoti vienkāršs," turpina Maija. "Es zinu, ko vēlos sasniegt, taču viss, ko man Agris varēja piedāvāt, bija pārdziedāt vecās latviešu dziesmas un uz Jāņiem tās izlaist klajā kā "Jāņu albumu". Tādā veidā, protams, var ātri kaut ko nopelnīt, un tad varētu atkal nelikties par mani ne zinis kādu pusgadiņu (kā tas ir bijis iepriekš), kamēr ienāktu galvā kārtējā ātrās peļņas gūšanas ideja. To es par karjeru nosaukt nespēju, un mūsu mērķi noteikti nesakrīt."

Nepatiesa esot arī informācija, ka ar dziedātāju nevarot sakontaktēties - Dženija Meja esot Latvijā pilnvarojusi cilvēku, kurš kopš Maijas aizbraukšanas (1. aprīļa) kārto visus jautājumus, TVNET pavēstīja māksliniece.

"Visi man raksta arī internetā, arī bijušo producentu dzīvesbiedres, tikai ne paši producenti. Man tas šķiet pat ļoti interesanti. Nesaprotu, kāpēc vēl piedevām jāiepin iekšā mana personīgā dzīve, turpina Dženija. "Lasīju, ka man it kā esot dzīves krīze, jo es esot pašķīrusies no sava drauga. Mēs vēl joprojām esam laimīgi kopā ar draugu, un tik nekorektu un nepatiesu izteikumu pat komentēt negribas..."

"Vēl tikai gribu piebilst, ka man svarīgākais ir cilvēciskais faktors, bet ne savu iegribu īstenošana peļņas vārdā," vēstulē rezumē Dženija Meja.

Komentāri (54)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu