«Palladium» uzstāsies ukraiņu dziedātāja Ani Lorak

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Reuters

Ceturtdien, 6. novembrī koncertzālē «Palladium» ar savu divdesmit muzikālās darbības gadu jubilejas šovu «Karolīna» Latvijas publiku iepriecinās ukraiņu dziedātāja - 2008. gada Eirovīzijas dziesmu konkursa sudraba laureāte Ani Lorak (īstajā vārdā Karolīna Kujeka), informē šova producente Latvijā Inga Kadeka.

Ani Lorak divdesmit darbības gadu šovā visus priekšnesumus saista vienota sižeta līnija, un katra dziesma, katrs priekšnesums ir kā mazs atsevišķs stāsts par mazu meiteni no mazpazīstamas pilsētiņas, kurai nebija nekā, izņemot ciešu apņemšanos kļūt par dziedātāju, meiteni, kura, neskatoties ne uz kādiem šķēršļiem, īstenoja savu sen loloto sapni. Viņa mīlēja, viņa zaudēja, viņa vīlās. Tomēr, savā sirdī saglabājot ticību labajam, ticību mīlestībai – viņai izdevās pārvarēt grūtības un kļūt par pasaules slavu iemantojušu dziedātāju Ani Lorak. Tāpēc tagad viņa jaunajai paaudzei var droši apgalvot: «Redzi, es varēju, tātad arī tu varēsi! Notici sev, saviem spēkiem, nekad nepadodies. Tu un tikai tu – esi savas dzīves režisors». Muzikālais priekšnesums veidots, balsoties uz pašas dziedātājas dzīvesstāstu, bērnībā izdzīvoto un muzikālajiem sasniegumiem, ko viņa paveikusi 20 gadu laikā.

Biļetes pieejamas visās «Biļešu serviss» kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenas, sākot no 40 Eur. Sēdvietu cena pie galdiņiem 80 Eur. ISIC karšu īpašniekiem stāvvietu cenas, sākot no 25 Eur līdz 40 Eur. Sēdvietu cenas partera 1.rindā 100 Eur, bet 2., 3., 4. un 5.rindā 80 Eur.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu