LMK TOP20 četri jauni video (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā nedēļā LMK TOP20 ir papildinājies ar trim muzikālā "Cīņas kluba" ietvaros filmētām jaunām videoversijām.

Otra puse "Savādā", Goran Gora "Control" un Daylight "Pametu sevi", kā arī ar jaunās dziedātājas Jana Hermann animētu videoklipu dziesmai "Revolution". Topa pirmajā vietā jau trešo nedēļu ir Finx "Atļauj man".

Jau tuvākajā laikā LMK pirmizrādi piedzīvos šādas jaunas videoversijas - Ivo Fomins „Mēs dzīvojam pasakās”, Dzelzs Vilks „Sažņaudz man rokas”, kā arī Intara Busuļa divas jaunas videoversijas. Mūzika abām dziesmām ir viena, un tās autori ir komponists Kārlis Lācis un pats Intars Busulis. Dziesmai latviešu valodā vārdu autors ir dzejnieks Jānis Elsters, un tā saucas „Brīvdiena”, savukārt dziesmai krievu valodā vārdu autors ir dzejneks Sergejs Timofejevs un tās nosaukums ir „Siņij raj” jeb, latviski tulkojot, „Zilā paradīze”.

Visu videoversiju režisore ir Aija Strazdiņa, operators Uvis Burjāns.

Šajā nedēļā topu atstāj Goran Gora „Swim, Robert, swim”, Gain Fast „Smaids” un Jānis Stībelis ar „Glāze piena”. Līdz šim nebijusi situācija topa vēsturē ir tā, ka pirmās septiņas vietas ir tādas pašas kā iepriekšējā nedēļā, lai gan balsu starpība dziesmām bija minimāla.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu