Zaržeckis: kad parādās sieviete, laikam zūd nozīme (102)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Plastikas ķirurgs Jānis Zaržeckis atklāj, ka vienīgi sievietes spēj ik rītu radīt gleznu, par audeklu izvēloties savu seju. Un ne velti, jo, kā uzsver plastikas ķirurgs, sievietes ir kas vienreizējs šajā pasaulē, kuru ieraugot, laikam zūd nozīme.

Plastikas ķirurgs Jānis Zaržeckis pabeidz TVnet sievietēm iesāktos teikumus par sievietēm un sieviešu sūtību šajā pasaulē.

Dievs, radot sievieti, domāja par... rīta rasu zirneklīša tīmeklī. Šķiet, visgrūtāk viņam nācās nopūlēties ... ar vārdiem, kas atklājās sievietes lūpās, jo tās nevarēja atrast īstos, tāpēc Dievs atļāva tiem visiem skriet savā vaļā... Manuprāt, īsta sievišķība atklājas... sievietes vājumā un vīrieša pašapziņas celšanā. Vienīgi sievietei var piedot... neprecizitāti, jo kad viņas parādās, laikam zūd nozīme. Atzīšos, no sievietēm esmu mācījies... izprast otru cilvēku kā sevi pašu. Tas, ka sievietes ir no Venēras, pamato fakts... ka viņas ierauga tukšumu, sadzird klusumu, satausta nebūtību, runā bez vārdiem un izstaro gaismu. Sievietes seksapīls slēpjas... viņas acīs. Ja dzīvē nonāktu uz vientuļas salas ar sievieti... Labāk atrasties uz apdzīvotas salas, jo cilvēks nav vientuļa sala. Vienīgi sievietes var atļauties... katru rītu radīt vienu gleznu, par audeklu izvēloties savu seju. Vīrietis bez sievietes ir kā... kamielis, kura kupros ir dārgumi, bet kurš nezina kurp doties. Vislabākā dāvana vientuļai sievietei ir... romantiska divvientulība. Novēlējums TVNET Sievietēm lasītājām... Atrast to, kā nav nevienam citam. Apzināties savu vienreizību un piepildīt pasauli ar to.

Komentāri (102)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu