"Space:Garage" svin savu gada jubileju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo sestdien, 12.aprīlī, klubā "Space:Garage" uzstājas viens no labākajiem pasaules dīdžejiem - DJ Koze (Kompakt/Buback/Freude-am-Tanzen/Hoobert).

DJ KOZE (Stefan Kozalla) ir bezgala interesanta un kolorīta personība, kas ir galvenais nosacījums super Dj profesijā. Skaņu režisors - konceptuālists un comix-house-trio "International Pony" dalībnieks - ienesa vēsajā minimal itāļu temperamentu un savu galveno dzīves kredo izteica mixa nosaukumā: "All People Is My Friends".

Pirms vairākiem gadiem DJ Koze sāka savu ceļu ar vācu hiphopa skatuvi. Kopā ar savu grupu Fishmob viņš realizēja vairākus veiksmīgus hitus, pulcējot ap sevi spēcīgu fanu bāzi. Ar albumu "Power", pateicoties spilgtajiem video, Fishmob iekļuva Vācijas pop topos gan MTV, gan VIVA. (Šis ir labs! - http://www.youtube.com/watch?v=acB6QOfDBzw)

Taču bez Fishmob Dj Koze vienmēr ir bijis ieinteresēts eksperimentos ar dažādām elektroniskās mūzikas formām no ambienta līdz break beat''am, līdz pat trakām dažādu mūzikas žanru kolāžām. Tā radās jauns, jumtu raujošs projekts "Adolf Noise" - Dj Koze un viņa drauga Marcnesium performēts un producēts. Šim projektam raksturīgs abstraktāks un netipiskāks samplu izmantojums.

2002. gadā Dj Koze kluva par Hamburgas trio "International Pony" (Dj Koze, Cosmic DJ un EROBIQUE) burvi! Debijas albums "We Love Music" (Skint/Sony) tika uzņemts ar vētrainām gavilēm. (http://www.youtube.com/watch?v=F87fkU9v7Rc)

Kā live dj Koze būvē savus setus uz house un disko dziesmām, izmantojot savas labi attīstītās iemaņas no hiphopa, "sablenderē" to visu kopā negantos un kaifīgos miksos.

Vācu žurnāla SPEX lasītāji nobalsoja par Dj Koze kā "DJ OF The Years for 1999 - 2004"! Godam pelnīts tituls, ja ņem vērā neskaitāmās uzstāšanās visur Vācijā un vēl dažādās pasaules daļās.

Bez Kosmonautikas dienas svinībām šī diena ir zīmīga arī ar tr, ka tieši pirms gada parādījās pirmais ieraksts "Fuck For Friendship" mājas lapā! Lūk: http://fuckforfriendship.com/wordpress/?paged=9

Ieeja no plkst. 23 - 3 Ls ar reklāmas lapiņu, 6 Ls – bez reklāmas lapiņas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu