Rādīs situāciju komēdijas "Divarpus vīri" jaunās sērijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ar prestižajām Emmy un People’s Choice balvām godalgotā, pamatoti par mūslaiku smieklīgāko televīzijas komēdiju uzskatītā superpopulārā seriāla "Divarpus vīri" jaunās sērijas LNT kanālā no 24.augusta darbdienās plkst.18.50!

Nav šaubu – šīs komēdijas autori joprojām zina, kur rodas labākie joki - neveiklās situācijās! Un starp brāļiem Čārliju un Alanu tādu ir gana. Joprojām "Divarpus vīri" ir gan par vīriešiem, gan sievietēm, par attiecībām un randiņiem, par šķiršanos, par naudu un mīlestību. Par visu, kas notiek divu pieaugušu un viena vēl ne tik ļoti pieauguša vīrieša dzīvē. Un, protams, par daudzajām daiļajām sievietēm, kas rotā viņu dzīvi. Šajā seriāla sezonā - vispirms jau par šķiršanos. Jo tās pašā sākumā tieši pēc šķiršanās no sievas Alans atgriežas brāļa Čārlija namā uz palikšanu. Jā, jau atkal... Čārlijs joprojām ir vecpuisis (par spīti gandrīz notikušajām kāzām trešās sezonas izskaņā), joprojām tikpat labi iekārtojies - ar māju Malibu piekrastē, mersedesu garāžā un nesarežģītām attiecībām ar sievietēm. Nevarētu teikt, ka Alanam neskauž, jo īpaši tas par tām sievietēm. Taču, lai vai kā, arī šāda taču var būt ģimene, jo abi - kā Alans, tā Čārlijs - sirsnīgi mīl Džeiku un tāpēc pacentīsies darīt labāko, ko spēj. Lai arī Alana un Džeika klātbūtne ne vienmēr ir ērta, lai kā kristu uz nerviem brāļa piekasīgums un brāļadēla mūžīgā ēdelība, Čārlijam jāatzīst, ka patiesībā viņš ir ļoti pieradis pie abu klātbūtnes savā namā un vēlētos, lai viņi paliek.

Tie jau nebūtu īsti "Divarpus vīri", ja Čārlijam nebūtu kārtējās romantiskās problēmas. Viena no meitenēm, ar ko viņš satiksies, rādīsies līdzīga paša mātei (rādīsies visiem, tikai ne pašam Čārlijam!), cita, apmēram divreiz jaunāka par pašu Čārliju, paziņos, ka viņš jau esot par vecu randiņiem ar jaunām meitenēm!

Problēmu netrūks arī Alanam - šķiršanās no Kendijas, bezmiegs (psihiatrs domā, ka to izraisījusi greizsirdība un dusmas uz Čārlija bezrūpīgo dzīvesstilu, nevis šķiršanās!), attiecību sarežģījumi un pat paša seksualitāte!

"Divarpus vīru" zvaigzne un izkārtne ir Čārlijs Šīns. Daudzi jo daudzi tic, ka seriālā viņš spēlē pats sevi. Taču patiesībā īstais dārgakmens ir allažiņ tik kārtīgā un mazliet samulsušā Alana atveidotājs Džons Kraiers, kas ne mirkli neļauj šaubīties par savu talantu. Jaunajā sezonā viņš ir arī vienas sērijas režisors. Tagad, kad Alana dēls Džeiks kļūst vecāks, arī tā atveidotājs Anguss Džounss kļūst par nozīmīgāku šova daļu. Un Džeiks jau sāk saprast dažus no pikantajiem Čārlija un Alana jokiem! Jaunajās sērijās epizodiskās lomās pavīdēs gan daiļā Brūka Šīldsa, gan popzvaigzne Stīvens Tailers un arī... Enrike Iglesiass!

Kā saka paši "Divarpus vīru" autori par seriāla jokiem, "tie netiek akceptēti tikai tāpēc vien, ka ir smieklīgi. Tiem jābūt "krīti gar zemi" smieklīgiem." Un lielākā daļa tādi patiešām ir. Tāpēc skatītāji prasa pēc vēl, ir tik acīmredzami, ka seriāla uzņemšanas laukumā visi gūst no darbošanās patiesu prieku, un šovs pat nedomā beigties!

Populārās situāciju komēdijas "Divarpus vīri" (Two and a Half Men, 4.sezona. ASV, 2006./2007.g.) jaunās sērijas LNT kanālā no 24.augusta darbdienās plkst. 18.50.

Resursi internetā:

http://www.imdb.com/title/tt0369179/

http://en.wikipedia.org/wiki/Two_and_a_Half_Men_(Season_4)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu