Foto: Sofija Lorēna skaidro pirms 57 gadiem uzņemtu fotogrāfiju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Aktrise Sofija Lorēna ir kino leģenda jau daudzus gadus, sieviete nekad nav komentējusi 1957.gadā uzņemtu fotogrāfiju, kurā redzama kopā ar tā laika seksa simbolu Džeinu Meinsfildu. Nu aktrise beidzot paskaidro, kāpēc skatījusies uz Džeinas krūtīm.

Izrādās, kompānija «Paramount» organizēja ballīti par godu Sofijai Lorēnai, visi uzņēmuma kino darbinieki bija pasākumā un ballīte bija lieliska.

Kā pēdējais viesis pasākumā ieradās Džeina Meinsfilda un apsēdās blakus Lorēnai; Lorēna, ieraugot, ka seksa simbolam no kleitas veļas ārā krūtis, nespēja no tām novērst skatienu.

Foto: Instagram

Lorēna fotogrāfijā izskatās nobijusies no aktrises krūtīm, un tā ir bijusi patiesība, Sofija lūgusies, kaut kleita noturētu viņas apaļumus un tie visi neuzkristu uz galda un neiznīcinātu ēdienu.

Vēlāk gan sievietes pat kopā pasmējušās par dažādiem jokiem, bet visu vakaru Lorēna nav varējusi beigt skatīties uz Džeinas krūtīm.

Fotogrāfija visus šos gadus izraisījusi ažiotāžu Holivudā, beidzot Sofija ir paskaidrojusi tapšanas mirkļa izjūtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu