"Guns n' Roses" līderis Aksels Rouzs Zviedrijā apcietināts (12)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rokgrupas "Guns n' Roses" līderis Aksels Rouzs apcietināts par iesaistīšanos kautiņā Stokholmas viesnīcā, otrdien paziņoja policija.

Policijas pārstāve pastāstīja, ka policija saņēmusi ziņas par kautiņu un ieradusies Stokholmas viesnīcā. Neilgi pirms astoņiem rītā Rouzs nogādāts policijas iecirknī. Viņa piebilda, ka mūziķa nopratināšana tiks veikta, kad viņš būs atskurbis.

Pārstāve neatklāja kautiņa iemeslus, bet pavēstīja, ka Rouzs esot sitis un kodis apsardzes darbiniekam.

"Guns n'' Roses" pirmdien uzstājās Stokholmas "Globe" arēnā, bet pēc koncerta grupa apmeklēja populāro izklaides vietu "Cafe Opera", kur dziedātājs labi pavadījis laiku.

Agrā otrdienas rītā grupa atgriezusies uz netālo "Berns" viesnīcu, kuras vestibilā izcēlies strīds, vēsta zviedru tabloīdi "Expressen" un "Aftonbladet".

Pēc aculiecinieku stāstītā, mūziķis apsardzes darbiniekam iesitis, kad tas gribējis aizstāvēt sievieti, kurai Rouzs uzmācies.

Grupas ziemeļvalstu turnejas rīkotāji "EMA Telstar" apstiprināja, ka Rouzs apcietināts, bet nenorādīja, vai notikušais ietekmēs trešdien plānoto koncertu Oslo un šonedēļ paredzēto uzstāšanos Roskildes festivālā Dānijā.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu