«Otra puse» laidīs klajā albumu «Otra puse remiksi 1996-2016»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Sestdien, 19. martā, grupa «Otra puse» klubā «9. vilnis» prezentēs savu jauno albumu «Otra puse remiksi 1996-2016», kurā apkopoti 17 labākie grupas «Otra puse» dziesmu remiksi, kas tapuši 20 gadu laikā, informē grupas pārstāve Inese Vīksnāne. Albuma prezentācijas pasākumā notiks arī grupas koncerts, kurā, kopīgi svinot grupas solista Normunda Pauniņa dzimšanas dienu, piedalīsies arī tās dibinātāji Aigars Grāvers un Aigars Krēsla, kā arī dziedātājas Antra Stafecka un Aija Andrejeva.

Jaunajā grupas albumā iekļauti dziesmu remiksi, kuru autori ir «Ivars Tilix», «Boyza II», Roberts Lejasmeiers, «N'Works», dīdžejs Raivis un citi.

Grupas solists ir priecīgs, ka albuma prezentācija notiks klubā «9. vilnis», jo savulaik šī kluba telpas viņam bija kā otrās mājas. «9. viļņa» telpās kādreiz atradās klubs «Nautilus», kurā Pauniņš kā dīdžejs nostrādāja deviņus gadus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu