«Livingstons» plūc laurus ar dziesmu «Mazs atoms»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Projekta «Livingstons» pirmā dziesma «Mazs atoms» iekarojusi klausītāju sirdis un jau trešajā nedēļā nokļuvusi «Radio SWH» TOP 20 virsotnē.

Projekta «Livingstons» radītājs Viesturs Dūle uz četriem gadiem bija pazudis no plašsaziņas līdzekļu un cilvēku uzmanības. Viesturs ir nedaudz mainījis savu darbības profilu. Jau vairākus gadus paralēli ceļošanai pa pasauli viņš ir klusītēm nodarbojies ar mūzikas radīšanu.

Iesākumā mūzika tika veidota kā pavadījums filmām, bet tagad pēc draugu ieteikuma dziesmas ir palaistas arī plašsaziņas līdzekļos. Šis muzikālais projekts saucas «Livingstons». Pirmā «Livingstons» dziesma «Mazs atoms» «Radio SWH» TOP 20 trešajā nedēļā ir iebalsota 1. vietā.

«Livingstons» pateicas visiem balsotājiem un žurnālistiem, kuri ir tā vai citādi atbalstījuši šīs mūzikas nonākšanu pasaulē. Šī dziesma ir kā daudzinājums latviešu tautas ticējumam «Kā mežā sauc, tā atsaucas» un pateicība kvantu fiziķiem par pēdējo 30 gadu atklājumiem, kas zinātniski apstiprina šā un citu latviešu tautas teicienu jēgpilnību.

Patlaban «Livingstons» turpina ierakstīt jaunas dziesmas un gatavojas vasaras koncertiem un festivāliem. Gan šīs, gan arī pārējo dziesmu uzdevums būtu, lai kādam no šīs dziesmas gaišāka kļūst sirds un prāts domīgs, tad varbūt kaut kas kripatu labs būs noticis.

http://www.livingstons.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu