Šerila Krova piesaka cīņu globālajai sasilšanai (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Visai īpatnējā veidā dziedātāja Šerila Krova iesaistījusies cīņā pret globālo sasilšanu – turpinoties koncetru turnejai pa ASV universitātēm, mūziķe aicināja samazināt tualetes papīra patēriņu, vienā labierīcību apmeklējuma reizē izmantojot tikai vienu tualetes papīra gabaliņu.

"Lai arī manas idejas ir attīstības sākuma stadijā, tās, manuprāt, ir izpētes vērtas," savā mājaslapā internetā paskaidro Š. Krova. Viena no dziedātājas iecienītākajām idejām – tās mērķis ir pasargāt no izciršanas kokus, no kuriem "mēs lielā mērā esam atkarīgi skābekļa ieguvē",– ir aicinājums ierobežot tualetes papīra patēriņu, ziņo aģentūra AP. "Ierosinu ierobežot viena tualetes apmeklējuma laikā izmantoto tualetes papīra gabaliņu skaitu," aicina māksliniece. "Es domāju, ka ka tualetes apmeklējumā ļoti labi var iztikt tikai ar vienu gabaliņu, lai gan, protams, tajos nopietnākajos gadījumos divi vai trīs gabaliņi tomēr būtu vajadzīgi," skaidro Š. Krova.

Bet tas vēl nav viss. Mūziķe ierosina neizmantot papīra salvetes. Šim nolūkam dziedātāja modelējusi apģērbu, kam pievienots gabals, ko viņa pati nodēvējusi par pusdienu piedurkni, kas izmantojama mutes slaucīšanai pusdienojot. Tāpat, viņasprāt, šāds apģērba aksesuārs noderētu cilvēkiem, kas sirgst ar "kaitinošām iesnām".

Turklāt vēl Š. Krova iecerējusi sarīkot realitātes šovu, ka galveno balvu – līgumu par studijas ierakstu – saņemtu dalībnieks vai dalībniece ar videi visdraudzīgāko dzīvesveidu.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu