Paramore izziņo albuma izdošanas datumu (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu poppankgrupa Paramore ar rudmataino Heiliju Viljamsu (Hayley Williams) priekšgalā savu jauno albumu "brand new eyes" (mazie burtiņi apzināti - red.) izdos jau 28.septembrī.

Albumā tiks iekļauti 11 jauni skaņdarbi, to vidū šobrīd aktuālais jaunais singls "Ignorance" (jau 14. sept.) un arī kulta vampīrfilmas "Twilight" (Krēsla) singls "Decode". Tiesa, ASV albuma versijā "Decode" nebūs atrodams. Nesen grupa paziņojusi gan, ka vairs nevēlas, lai kāda viņu dziesma tiktu iekļauta "Twilight" turpinājumā "New Moon" (Jauns mēness), kas iznāks uz ekrāniem novembrī.

"Mums bija interesanti tur piedalīties un mēs ieguvām lielu publicitāti, taču domāju, ka mums pietiks ar "Twilight". Nevēlamies, lai izskatītos, ka mēģinām iekļūt ikvienā filmas turpinājumā," žurnālam "Billboard" pastāstījis Paramore bundzinieks Zaks Farro (Zac Farro). Viņš arī piebildis, ka jaunajā platē grupa kļuvusi pieaugušāka un muzikāli nobriedušāka.

"Heilijai gan nepatīk šis vārds "pieaudzis", bet tieši tas, manuprāt, atbilst šim albumam," Farro piebildis.

Dziesmu saraksts:

''Careful'' ''Ignorance'' ''Playing God'' ''Brick By Boring Brick'' ''Turn It Off'' ''The Only Exception'' ''Feeling Sorry'' ''Looking Up'' ''Where The Lines Overlap'' ''Misguided Ghosts'' ''All I Wanted'' ''Decode'' (ārpus ASV)

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu