Ceturtdien Pet Shop Boys koncerts (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Koncertaģentūras FBI 10 gadu jubilejā 3.maijā Arēnā Rīga koncertu sniegs popmūzikas inteliģences superzvaigznes Pet Shop Boys. Duets Latviju apmeklēs jaunās Eiropas turnejas ietvaros un sniegs grandiozu šovu.

Vairāku Grammy nominanti un mūzikas balvu ieguvēji, elektroniskās/pop mūzikas duets no Anglijas ir iekarojis mūzikas pasauli ar savu īpašo un radošo muzicēšanas stilu. Dueta dalībnieki Neil Tennant un Chris Lowe saviem faniem sagādā pārsteigumu ar katru jauno albumu, taču vienmēr saglabājot savu īpašo stilu, kas raksturīgs tikai Pet Shop Boys skanējumam. Karjeras laikā Pet Shop Boys ir sadarbojušies ar tādiem māksliniekiem kā Madonna, Robbie Williams, Tina Turner, Elton John, Kylie Minogue, Dusty Springfield, Liza Minnelli un New Order.

Pet Shop Boys jau vienreiz ir uzstājušies Latvijā 2000.gadā. Šo septiņu gadu laikā grupa ir izdevusi divus jaunus albumus, kā arī dziesmu izlasi un remiksu apkopojumu. Pet Shop Boys koncertu producents Baltijā Pēters Rebane norāda, ka Pet Shop Boys ar šiem veiksmīgajiem ierakstiem ir krietni palielinājuši savu fanu skaitu un vēlreiz pierādījuši savu apbrīnojamo talantu.

Pet Shop Boys Latvijas koncerta apmeklētājiem būs iespēja vērot teatralizētu šovu, kura režiju veidojis slavenais teātru režisors Es Devlin un horeogrāfs, „street-style” radītājs Hakeem Onibudo.

Koncertaģentūras FBI direktore Inga Kadeka: „Jaunā Pet Shop Boys turneja pārsteidz ar savu vērienīgumu. Dekorācijas, gaismas instalācijas, profesionāli dejotāji, tērpu maiņas – tas viss unikālās Pet Shop Boys mūzikas pavadībā. Domāju, ka tā ir lieliska iespēja Latvijā vērot pasaules līmeņa šovu.”

Koncertā Rīgā duets Neil Tennant un Chris Lowe izpildīs dziesmas no jaunākā albuma, ieskaitot tādus hitus kā „I’m With Stupid” un „Minimal”, kā arī dziesmas, kas jau kļuvušas par mūzikas klasiku – „It''s A Sin”, „Rent”, „Go West”, „Always On My Mind”, „Opportunities”, „West End Girls”.

Biļetes iespējams iegādātiesBiļešu servisa un Reklamarket kasēs visā Latvijā, kā arī visās Statoil degvielas uzpildes stacijās un internetā www.bilesuserviss.lv.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu