Doktora Hausa 6. sezona TV3 (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

12.oktobrī TV3 braši un pārliecinoši iesoļos pēc rakstura tik neciešamā, bet vienlaikus tik trakoti šarmantā Doktora Hausa jaunākās, sestās sezonas sērijas.

Hauss trakonamā!

Dr.Hauss nonāk psihiatriskajā slimnīcā, bet nespēj pat sev atzīt, ka viņam patiešām nepieciešama profesionāla psihiatra palīdzība. Viņš manipulē ar pacientiem, lai ietekmētu medicīnisko personālu, un to izbauda, kā vienmēr tiecoties pierādīt savu taisnību. Juzdams profesionālu interesi, viņš mēģina palīdzēt dažiem slimajiem, bet sekas ir traģiskas...

Labāk pelnošais aktieris

Lielbritānijas zvaigzne Hjū Lorijs, kas plašajā pasaulē kļuvis atpazīstams kā kašķīgs, bet izcils ārsts Gregorijs Hauss, pelna 400 tūkstošus ASV dolāru par sēriju, liecina ASV žurnāla TV Guide informācija. Ziņas iegūtas, pētot top zvaigžņu algas dažādās kategorijās, tostarp arī komēdijās un drāmās.

Tā britu aktieris H.Lorijs kļuvis par labāk apmaksāto aktieri ASV kategorijā Televīzijas drāma.

Šī gada sākumā ASV tika sadalītas People's Choice Awards 2010 balvas, kuras jo īpašas ar to, ka balvu ieguvējus nosaka tikai un vienīgi skatītāji. Rezultāti interesanti – par labāko Televīzijas drāmas aktieri tika atzīts H.Lorijs un kā labākais Televīzijas seriāls tika apbalvots Doktors Hauss. Kopumā seriāls, tā galvenā varoņa atveidotājs H.Lorijs un seriāla veidotāji tikuši pie neskaitāmi daudzām balvām un vēl vairāk balvām tikuši izvirzīti.

Humors dzīvē un seriālā

Ne tikai dr.Hauss apveltīts ar labu humora izjūtu, arī viņa atveidotājs H.Lorijs ļaujas dažādām līksmībām. To apliecina fakts, ka viņš piedalījies animācijas filmā Mana trakā ģimenīte (Family guy). Tās veidotāji nolēma, ka pēc Putina vizītes filmiņā pienācis laiks uzaicināt populārā seriāla Doktors Hauss galveno varoni.

Un Manā trakajā ģimenītē ne tikai redzams H.Lorija tēls Gregorijs Hauss, bet arī dzirdama viņa balss, jo to ieskaņojis viņš pats.
Foto: publicitātes


Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu