Teilores Sviftas uzvaras gājiens sākas ar UKTop40

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu popkantri (tagad gan jau vairāk pop) dziedātāja Teilore Svifta (Taylor Swift) ar savu jauno albumu «1989» iekarojusi Apvienotās Karalistes albumu topu, ziņo nme.com.

Nedēļas griezumā albums (skat. recenziju) pārdots 90 000 kopiju, svētdien ziņo Lielbritānijas kompānija «Official Charts Company».

Ar katru studijas ierakstu sākotnēji popkantri žanrā slavu guvusī Teilore lēnām, bet konsekventi centusies savā mūzikā ieviest ko jaunu. Jau iepriekšējais albums «Red» bija diezgan popsīgs, un daudzās dziesmās māksliniece pavisam attālinājās no akustiskās kantri ģitāras, vijoles un bandžo. Jaunais dziedātājas albums no kantri apskāvieniem izrāvies pavisam, tā vietā dodot ceļu pēdējos gados plaši ekspluatētajam astoņdesmito gadu popa un sintpopa skanējumam. «Mani favorīti popmūzikā jau no bērnības ir Enija Lenoksa, Madonna, Fils Kolinss un Fine Young Cannibals,» savu popmūzikas gaumi intervijās atklāj Teilore.

Veiksmīgi klājas arī Sviftas aktuālajam singlam «Shake It Off» - singlu konkurencē tas šonedēļ 3. vietā.

Albumu topa 2. vietā rudais britu dziesminieks Eds Šīrans ar «X», bet numur 3 Sems Smits ar «In The Lonely Hour».

Pagājušās nedēļas līderis, 27 gadus vecais britu dziesminieks Bens Hovards (Ben Howard) noslīdējis uz 4. vietu.

Singlu topā savukārt Eds Šīrans ir spējis iekarot 1. vietu ar dziesmu «Thinking Out Loud».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu