"Borowa MC" izdos jaunu albumu "Plastilīna pasaule" (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupa "Borowa MC" jauno albumu "Plastilīna pasaule", kurā būs dzirdama arī jaunā grupas soliste Leila Alijeva, prezentēs 17.maijā, informēja grupas solists Aigars Runčis.

Jaunajā albumā būs 11 dziesmas, kā arī vēl divas - viena no tām ir daudzu klausītāju dzirdētā "Baba Tona inzeners", bet otra - populāras krievu estrādes dziesmas kaverversija.

Jaunā albuma dziesmas ir pašu grupas dalībnieku - Aigara Runča un Ingara Gusāna - komponētas. Jaunā albuma dziesmu ierakstos piedalījušies arī Zane Dombrovska, Māris Žigats, Fredis, Mārtiņš Freimanis, Kristaps Rasims. Turklāt dziesmā "Madelka" ir dzirdama sarunu šova "Aina" vadītājas Ainas Poišas balss.

Albumā skanēs arī jaunās solistes Leilas Alijevas balss.

Jau ziņots, ka "Borowa MC" februārī izsludināja konkursu, kura mērķis bija atrast jaunu solisti grupai. Pēc konkursa pirmās kārtas tika izvēlētas 13 labākās meitenes, kuras tika uz nākamo kārtu, kas notika ierakstu studijā. Ierakstu studijā meitenes izpildīja dziesmu "1002 eiszinys", un pēc meiteņu noklausīšanās par labāko tika atzīta Alijeva, kura ar grupu "Borowa MC" piedalījās arī Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas ceremonijā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu