The Pixies atsakās no sava jaunā materiāla (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu kulta grupas The Pixies solists Frenks Blaks (Frank Black) paziņojis, ka neizmantos nevienu dziesmu, kuru sarakstījis plānotajam jaunajam albumam.

Kopš grupas atkal apvienošanās 2004. gadā presē parādījās vairāki raksti, kuros tika minēta nenoliedzama vēlme dzirdēt kaut ko jaunu no The Pixies, bet Bleks ar savu neapmierinātību ir sagrāvis visas fanu cerības.

Viņš pastāstīja "Billboard", ka pēdējos sešus mēnešus pavadījis, komponējot dziesmas, lai pārliecinātu vienu no grupas dalībniecēm, proti, Kimu Dīlu (Kim Deal), atkal nodoties jaunā albuma materiāla sagatavošanai.

Viņš gan piebilda, ka dažas no sarakstītajām dziesmām tomēr nav gluži ārā metamas.

„Es mēģināju atrast iedvesmu, atceroties vecos grupas laikus, bet man nekas nesanāca. Tās skanēja drīzāk samāksloti,” stāstīja Bleks.

„Tā ir mūsu problēma, ka vēlamies atkārtot kaut ko no senas pagātnes. Es, protams, varu mēģināt, bet tas viss rezultātā iznāk ļoti nedzīvi.”

„Ko es varu teikt? Es labprāt vēlētos, lai mēs skanētu kā agrāk, bet es to vienkārši nespēju izdarīt,” teica Bleks.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu