Krievi grauj dāņus, čehi - baltkrievus (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules meistarsacīkstēs piektdien Maskavā D grupas spēlē laukuma saimnieki Krievijas hokejisti vairāk nekā pārliecinoši ar 9:1 uzvarēja Dāniju, savukārt pasaules vicečempioni čehi nemazāk pārliecinoši ar 8:2 pārspēja Baltkrievijas valstsvienību.

Čempionāta saimnieki krievi rezultātu atklāja jau spēles 28. sekundē, kad precīzs no vārtu priekšas bija Deniss Zaripovs. Pēc nepilnām trim minūtēm krievu pārsvaru dubultoja Iļja Ņukuļins, bet vēl pēc pusminūtes trešos vārtus krieviem guva Jevgēņijs Malkins.

Perioda 18. minūtē Pēters Regins dāņiem vienus vārtus atguva.

Otrajā periodā krievi guva piecus bezatbildes vārtus. Precīzi bija Pjotrs Sčastļivijs, Andrejs Markovs, Aleksejs Morozovs, Nikolajs Kuļemins un Aleksandrs Ovečkins.

Trešā perioda beigās devītos vārtus Krievijas izlases labā guva Aleksandrs Frolovs.

Citā šīs grupas spēlē Somija ar 5:0 sagrāva Ukrainu.

Čehijas un Baltkrievijas spēles astotajā minūtē rezultātu atklāja Jaroslavs Hlinka, izmantojot skaitlisko vairākumu. Pirmā perioda vidū, brīdī kad čehiem vēlreiz bija viena vīra pārsvars, komandas kapteinis Davids Vibornijs savas komandas pārsvaru dubultoja.

17.minūtē baltkrievi vienus vārtus atguva, precīzs bija savukārt Baltkrievijas izlases kapteinis Oļegs Antoņenko, bet dažas sekundes vēlāk Tomašs Plekanecs guva trešos vārtus čehu labā, bet vēl pēc divām minūtēm Rostislavs Olešs skaitliskajā mazākumā palielināja čehu pārsvaru līdz 4:1.

Otrā perioda astotajā minūtē Petrs Sikora rezultātu paaugstināja jau līdz 5:1, bet pēc dažām sekundēm savus otros vārtus spēlē guva Antoņenko, panākot 5:2.

Trešajā periodā Plekanecs, Jans Mareks un Zbineks Irgls čehu labā guva vēl trīs vārtus, panākot spēles galarezultātu 8:2.

Šajā grupā vēl spēlē ASV un Austrijas izlases, kuru savstarpējā spēlē piektdien ar 5:2 uzvarēja amerikāņi.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu