R.E.M. pārtrauc Dafijas uzvaras gājienu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Roka veterāni R.E.M. šonedēļ pārtraukuši velsiešu jaunās zvaigznes Dafijas (Duffy) vairākas nedēļas ilgušo uzvaras gājienu Apvienotās Karalistes albumu topā.

Vīru jaunākais, 14. studijas albums no albuma topa pirmās vietas, kur tas britu salu pirktākā albuma titulu glabāja četras nedēļas pēc kārtas.

Otrs augstākais jaunpienācējs ir melnādainā britu r’n’b dziedātāja Estelle ar otro studijas plati , kuras viesmākslinieku un producentu saraksts izskatās šādi: Vaiklefs Žans (Wyclef Jean), will.i.am, Cee-Lo, Swizz Beats, Marks Ronsons (Mark Ronson), Kanje Vests (Kanye West) un Džons Ledžends.

Gnarls Barkley, kas ir divi cilvēki - "Gorillaz" producents Danger Mouse un ekscentriskais reperis Cee-Lo no "Goodie Mob", britu topā atgriezušies ar otro plati "The Odd Couple", tiesa, pirmajā nedēļā projektam nav izdevies pakāpties augstāk par 19. vietu.

Ārpus pirmā divdesmitnieka kā jaunums amerikāņu repera Snoop Dogg devītais studijas albums "Ego Trippin", kas nodēvēts par vienu no daudzveidīgākajiem ierakstiem mūziķa karjerā. Albums tapis, sadarbojoties ar leģendāro ritmblūza mūziķi, 80.gadu hita "My Prerogative" autoru Tediju Railiju (Teddy Riley), ar kuru Snoop sapazinās pērn VH1 "Hip-Hop Honors" ceremonijā. Gabriela Cilmi (Gabriella Cilmi) ar "Lessons to be Learned" - 31. vietā, savukārt rokeri Black Keys ar "Attack & Release" - 34. pozīcijā. Reperis Flo Rida ar "Mail On Sunday" - 29. vietā.

Singlu topa virsotnē noturējusies Estelle ar amerikāņu reperi Kanji Vestu (Kanye West) dziesmā "American Boy". Augstākais jaunums meiteņu mīluļiem Kooks ar "Always Where I Need To Be" (3). Otrs augstākais jaunums Meraijas Kerijas kontā - "Touch My Body" 6. vietā. Amerikā šis ir dziedātājas astoņpadsmitais Nr. 1 singls ASV, līdz ar to Kerija ir apsteigusi Elvisu Presliju, kura dziesmām līdz pirmajai vietai izdevies tikt 17 reižu. Tagad Meraija Kerija ieņem 2. vietu starp mūziķiem, kuriem bijis visvairāk Nr. 1 singlu Amerikā.

19. vietā jaunie mančestrieši Courteeners ar "Not Nineteen Forever" (video).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu