«Modes manifestācijas» atklāšanu apmeklē mazs interesentu loks

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Pirmā Latvijas modes nedēļas «Modes manifestācija» diena, 16. marts, ir veltīta apakšveļai un peldkostīmiem. Ar apakšveļas skati ikvienu priecēja strauju popularitāti iegūstošais zīmols «Flash You &Me», bet peldkostīmu modes pasaulē ikvienu ieveda Reiņa Ratnieka un Arvila Lindes pirmā apakšveļas kolekcija.

Latvijas modes nedēļa «Modes manifestācija» norisināsies no 16. līdz 19. martam. Tajā ikviens interesents varēs izbaudīt Latvijas modes zīmolu daudzveidību, vērojot 19 dažādu modes dizaineru kolekcijas.

Par spīti atklāšanas dienai viesu skaits, kuri ieradās uz pirmās dienas skatēm, bija mazs, tas, iespējams, tāpēc, ka uz «Rīgas modes nedēļas» skatēm viesiem tiek doti ielūgumi, bet, lai ierastos uz «Modes manifestāciju», ir jāiegādājas biļetes.

Par spīti mazai cilvēku interesei, skates apmeklēja arī sabiedrībā pazīstamas personas, kuras, kā jau ierasts, izcēlās ar stilīgumu un eleganci.

Viesu vidū bija tādas personas kā stiliste Iveta Vecmane, «Modes manifestācijas» rīkotāja Dita Danosa, pasākumu rīkotāja Una Ulme, televīzijas personība Lelde Lietaviete, juriste Liene Stūraine, kā arī pasākumu rīkotāja Gundega Skudriņa.

Gundega Skudriņa kopā ar Ditu Danosu iejutās arī pasākumu vadītāju lomās un viesiem pieteica ikvienu no četrām skatēm.

Kā jau piedienas atklāšanas svētkiem, viesi pēc oficiālās daļas nesteidzās uz mājām, bet palika, lai mierīgi baudītu vīnu un nodotos sarunām par modi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu