Jumprava «Kailass» (video) (28)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tapis videoklips grupas «Jumprava» dziesmai «Kailass», TVNET pavēstīja mūzikas ierakstu kompānija «Platforma Records».

Jaunais videoklips grupas «Jumprava» dziesmai «Kailass» tapis studijā «Hypnosis Group», kurā video jomu pārstāv Konstantīns Smirnovs un Kārlis Stiģis. Līdz šim «Hypnosis Group» vairāk bija pazīstami tieši kā video žokeju apvienība.

«Jumpravas» dziesmas «Kailass» videoklipa režisors Konstantīns Smirnovs, iedvesmojoties no dziesmas vārdiem un muzikālā pavadījuma, dziesmas video stāstu veidoja kā aicinājumu uz mirkli atstāt materiālo pasauli, aizdomāties par garīgām vērtībām, par to, kas mūs visus vieno, neskatoties uz tautu, reliģiju un rasu daudzveidību. Attīstot dziesmas ideju, režisors interpretēja to kā stāstu par mīlestību, izceļot to pasaules mērogā.

Grupas «Jumprava» dalībnieki par klipa tapšanu stāsta: «Videoklipa radīšanas process un rezultāts ir ļoti netipisks, tajā izmantotas mūsu fotogrāfijas, kas apstrādātas ar jaunākajām tehnoloģijām. Šis varētu būt mūsu modernākais videoklips.»

Videoklips būs redzams aktīvā rotācijā jaunajā Latvijas Mūzikas kanālā «Baltkom» kabeļtelevīzijā.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu