Madonna noraida baumas, ka koncertējusi dzērumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu popdīva Madonna otrdien noraidījusi baumas, ka pagājušonedēļ Austrālijā uzstājusies alkohola reibumā. 57 gadus vecā dziedātāja iznāca uz skatuves klauna tērpā un nokrita no trīsriteņa.

«Ļoti slikti, ka cilvēki nepazīst tēla spēlēšanas mākslu. Es nekad neuzstātos alkohola vai narkotiku reibumā,» Madonna rakstīja sociālajā tīklā «Instagram». «Tam visam pamatā ir seksisms un naids pret sievietēm. Mēs ne vien nesaņemam vienlīdzīgu atalgojumu, bet arī tiekam nopeltas, ja domājam ārpus rāmjiem!»

Pagājušonedēļ Madonna Melburnā izpildīja īpašu «Tears of a Clown» («Klauna asaras») koncertu, kas notika atsevišķi no viņas «Rebel Heart» koncertturnejas. Vēlāk viņa publicēja attēlu no koncerta, kurā dzēra alkoholisko kokteili «Cosmopolitan», taču viņas pārstāvji apgalvo, ka dziedātāja nobaudījusi tikai vienu dzērienu.

Skatītāju uzņemtajos video redzams, kā Madonna staigā pa skatuvi un nesakarīgi runā, kaut arī parasti viņas koncertos tiek izpildīta sarežģīta horeogrāfija.

Madonna pašlaik ar bijušo vīru Gaju Ričiju iesaistījusies cīņā par 15 gadus vecā dēla Roko aizbildniecību. Decembrī Roko pārcēlās dzīvot pie tēva Lielbritānijā un atteicās atgriezties Madonnas miteklī Ņujorkā.

«Tears of a Clown» koncertā Madonna demonstrēja Roko bērnības fotogrāfiju. «Es šo turneju noteikti izbaudītu daudz vairāk, ja viņš nebūtu tik negaidīti pazudis,» teica dziedātāja.

Ņujorkas tiesas tiesnese šomēnes mudināja Madonnu un Ričiju privāti atrisināt jautājumu par aizbildniecību pār pusaudzi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu