Vai operācijas laikā ķirurgs sagriež arī dvēseli? (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai uzlabotu ārieni un saglabātu mūžīgo jaunību, aizvien vairāk cilvēku atdod savu miesu ķirurga rokās, guļoties zem skalpeļa. Otrās jaunības kults aptumšojis ne vien slavenību prātus, bet pat vēl nenobriedušu bērnu uztveri par skaistumu. Rīdziniecei Evijai ir 20 gadu. Lai saglabātu darbu, viņa ķērās pie salmiņa un veica krūšu palielināšanu.

Evija, oficiante, veikusi krūšu implantāciju: "Es strādāju par oficianti, man ir ļoti labi jāizskatās, klientiem patīk, kad ir ļoti skaistas oficiantes. Man tagad ir lielāka dzeramnauda, kopš man ir uztaisīta krūšu operācija."

Visbiežāk plastikas ķirurga palīdzību meklē sievietes, kad mata galā turas attiecības. Izmainot ķermeņa aprises vai likvidējot jebkuras novecošanas pazīmes, viņas cer, ka mīļotais atgriezīsies.

Jānis Zaržeckis, plastikas ķirurgs: "Ja kādai sievietei aizgājis vīrs pie citas, kurai lielākas krūtis, viņa atnāk pie manis uz konsultāciju un saka, ka vajag lielāku izmēru. Ja es šādā veidā pieietu un ieliktu implantus, visdrīzāk jau vīrs nebūtu otrā dienā atpakaļ. Un kurš būtu vainīgs? Protams, ka es, jo slikti izdarīju operāciju."

Lielākā daļa nelielo korekciju uzskata tikai par nieka manipulāciju ar miesu, taču dziednieki un ekstrasensi apgalvo, ka, labprātīgi sevi sagriežot, tiek izjaukta ķermeņa enerģētika.

Evija: "Es tādām muļķībām neticu, ka var ietekmēt karmu."

Dace Čākure, bioenerģētiķe: "Normālā enerģētika šajā zonā ir izjaukta, tur vai nu parādās enerģijas virpuļi vai kas. Auras līmenī tik tiešām ir caurumi, ir sablīvējumi, dažādas, pilnīgi atšķirīgas krāsas."

Arī dziednieki, apskatot mākslīgo skaistumu, redz būtiskas izmaiņas biolaukā.

Uldis Helmanis, dziednieks: "Es viņu nopētu un redzu tādus kā krustiņus virsū uz abām krūtīm. Tur nav viss kārtībā."

Strādājot ar pacientu enerģētiku, speciāliste novērojusi negatīvus sabiezējumus griezuma vietā. Vissliktāk izskatoties horizontālās rētas.

Dace Čākure: "Ja ir horizontālie griezumi, tas nozīmē, ka mums pārgriezti gan audi, gan enerģētiskie ceļi."

Plastikas ķirurgs gan uzskata, ka sagriezt var vienīgi to, kas ir materiāls un taustāms.

Jānis Zaržeckis, plastikas ķirurgs: "Ķirurģija drīzāk neatstāj nekādu ietekmi uz tām, jo tās ir citas sfēras. Un, kādas nu Dievs ir devis enerģētikas, tādas viņam ir un tā tas ķermenis darbojas."

Ar sejas korekciju esot jābūt īpaši piesardzīgiem. Nepārzinot enerģijas plūsmu, var iedzīvoties seksuālās kaitēs un nieru problēmās, uzskata dziednieki.

Dace Čākure: "Plastiskās operācijas, kas tiek veiktas uz sejas - tā ir ausu zona, uzacu zona. Te mums ir ārkārtīgi daudz enerģētisko punktu. Apkārt lūpām ir daudz enerģētisko centru, kas atbild par seksuālo dzīvi."

Ja jau reiz Dievs mūs radījis pēc sava ģīmja un līdzības, tad kā jūtas dvēsele, ja ķermenim nepatīk tās izskats pirmsākumā?

Jānis Zaržeckis, plastikas ķirurgs: "Dvēsele ir ēteriska kategorija. Tā nav taustāma, viņa ir imateriāla. Viņu sagriezt nevar. Mēs varam gribēt, bet mēs viņu nevaram sagriezt, viņa ir imateriāla."

Dace Čākure: "Tas solis noteikti ir nopietns, jo iedarbība uz mūsu ķermeni, uz mūsu dvēseli, enerģētiku ir ļoti liela."

Dziednieki saka, ka cilvēka likteni var izmainīt viens skalpeļa pieskāriens, savukārt plastikas ķirurgi uzskata, ka skalpelis garīgās vērtības nav spējīgs izmainīt. Kam ticēt un pieņemt par patiesību, paliek katra paša ziņā.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu