Finx turas LMK TOP20 augšgalā (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atkārtojot gan R.A.P., gan Dona panākumus, arī Finx "Atļauj man" divas nedēļas pēc kārtas ir LMK TOP20 pirmajā vietā, atstājot aiz sevis tuvāko sekotāju Detlef Zoo ar videoklipu "Love Town".

Starp citu, grupa Finx laidusi klajā arī krievu valodā iedziedātu dziesmu "Ti pozavi, i ja vernusj". Dziesma gatavota speciāli krievu auditorijai, un to nav plānots pārdziedāt latviski vai angliski. Dziesmas autors un Finx līderis DJ stāsta:

"Uz šādu gājienu mani pamudināja grupas piedalīšanās Krievijas TV šovā o-je. Rudens pusē mums zvanīja Krievijas šovbiznesa producents Alex Clark un piedāvāja filmēties viņa veidotajā šovā. Mēs piekritām un to nenožēlojam. Pēc filmēšanas noskaidrojās, ka krievu darboņi bija pētījuši un klausījušies tieši Latvijas grupas, tāpēc īpašs gandarījums par to, ka izvēle krita tieši uz Finx.''''

Dj stāsta, ka tieši tas pamudinājis iejusties citā mentalitātē un rakstīt mūziku un vārdus krieviski. Jaunā dziesma tuvākajā laikā tiks izsūtīta Latvijas krievvalodīgajām radiostacijām. Finx neplāno pievērsties Krievijas tirgum, bet dziesmu "Ti pozavi, i ja vernusj" komentē kā kārtējo eksperimentu.

Atgriežoties pie topa, jāsecina, ka šajā nedēļā LMK TOP20 nav jaunu videoklipu, taču topu atstāj Nora Bumbiere "Es gribu dejot bugi" (Roberta Lejasmeijera remix).

Neskatoties uz to, ka šajā nedēļā Latvijas Mūzikas kanāla (LMK) topā nav nākuši klāt jauni videoklipi, LMK ir nofilmējusi sešas jaunas videoversijas, kuras jau tuvākā laikā būs redzamas Latvijas Mūzikas kanālā, kā arī LMK TOP20.

Pie jaunām videoversijām tiks "Otra puse" ar dziesmu "Savādā", Goran Gora "Control", Daylight "Pametu sevi", Ivo Fomins "Mēs dzīvojam pasakās", Dzelzs Vilks "Sažņaudz man rokas", kā arī Intars Busulis.

Visu videoversiju režisore ir Aija Strazdiņa, operators Uvis Burjāns.

Katras nedēļas piektdienā LMK apkopo balsu skaitu un balsošana sākas no jauna. Pirmās desmit vietas no LMK TOP20 iekļūst iknedēļas raidījumā LMK TOP10. Nedēļas apkopojumu var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā, kā arī interneta tiešraidē www.lmk.lv katru dienu plkst. 10 un 22.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu