Milži ar dalībniekiem uzstāsies kopā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Milžu cīņās abi Milži nekādi nespēj pasēdēt malā un mierā! Par to pārliecināties varēja pagājušajā svētdienā tiešraidē, kad abi vairākkārt iesaistījās priekšnesumos, laizdamies te dejā, te kautiņā, bet šo svētdien abi milži ar dalībniekiem uzstāsies kopā!

Nekas nav mainījies, abi Milži joprojām iesaistās it visā, ko dara dalībnieki un konkurējošās komandas dziedātāji. Ir arī iemesls - Nikam Matvejevam komandā atlikuši vairs tikai divi pāri, kamēr Ulda Marhilēviča komanda pilnā sastāvā.

Milži muzicēs ar dalībniekiem!

TV3 šova "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" abi Milži nekādi nespēj pasēdēt malā un mierā! Par to pārliecināties varēja aizvadītajā svētdienā tiešraidē, kad abi metās gan dejā, gan kautiņā.

Kūsājošā enerģija un vēlme iesaistīties novedusi pie tā, ka Milži šajā svētdienā muzicēs ar saviem komandas pāriem.

Tā kā Nikam Matvejevam šovā atlikuši vairs tikai divi pāri (Artis Robežnieks ar Vinetu Elksni un Jānis Kvēps ar Evitu Zālīti), sākusies īsta cīņa! Viss aizgājis tik tālu, ka mēģinājumu laikā notiek konflikti pāru starpā, radošas diskusijas Milžu un dalībnieku starpā.

Strīdu cēloņi dažādi - par repertuāra izvēli, par dziesmu izpildījumu un to interpretāciju.
Šova Milzis, komponists Uldis Marhilēvičs
Šova Milzis, komponists Uldis Marhilēvičs Foto: TV3

Ātrās dziesmas jeb uz divi

Pagājušajā nedēļā šova "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" tiešraidē tika noskaidrots, ka visiem pāriem jāizpilda ātrās dziesmas jeb, kā teica šova vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare, uz divi! Izrādās, ne visiem izlozētais uzdevums padodas viegli. Lai veiksmīgi ar to tiktu galā, dažos priekšnesumos šajā svētdienā redzēsiet viesmāksliniekus, citu pāru priekšnesumos uz skatuves pulcēsies rekordliels dalībnieku skaits, vēl kāda pāra priekšnesumā dziedās visi šova dalībnieki.

Žūrijas godā nemainīgā trijotne Kristīne Zadovska, Andris Bērziņš un Dailes Zigis, bet kas būs ceturtais? Vai atkal skarbais un tiešais Mārtiņš Freimanis?! To uzzināsiet šajā svētdienā!

Lielais šovs "Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas" svētdien, 3.oktobrī, 20:30 tiešraidē TV3.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu