Aicina mājražotājus un amatniekus pieteikties Ziemassvētku tirdziņam Čiekurkalnā!

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas Mājražotāju un mazo ražotāju informācijas un atbalsta biedrība sadarbībā ar Ezerparka namiem rīko vēl nebijušu pasākumu Čiekurkalna un tuvējās apkārtnes iedzīvotājiem – Ziemassvētku tirdziņu.

Tirdziņš norisināsies sestdien, 20.decembrī, no plkst. 10:00 līdz 17:00 laukumā iepretim Ezerparka namiem, blakus Rusova, Gaujas un Ungura ielas krustojumam.

Aicinām pieteikties mājražotājus, zemnieku saimniecības, mazos ražotājus, amatniekus un tirgotājus, sūtot ziņu uzmajrazotaji@gmail.com līdz 17.novembrim!

Aicinām atsaukties arī egļu audzētājus, rūķus un atbalstītājus, tostarp Čiekurkalna uzņēmējus, sniedzot atbalstu mājražotāju un amatnieku kustībai un, iespējams, jaunu tradīciju ieviešanai Čiekurkalnā.

Savukārt Čiekurkalna Ziemassvētku tirdziņa apmeklētājiem

piedāvāsim plašu mājās gatavotu gardumu, rokdarbu un interesantu Latvijā ražotu dāvanu klāstu,

iespēju notvert Ziemassvētku sajūtu un sagatavoties svētkiem turpat pie mājām. Īpaši aicinām ģimenes ar bērniem – būs radošās darbnīcas, piparkūku gatavošana un citi pārsteigumi!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu