Raidījumam "Viss notiek" pievienojas Eva Ikstena-Strapcāne (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sākot desmito sezonu, raidījuma "Viss notiek" komandā gaidāmas izmaiņas - tai pievienosies bijusī Latvijas Jaunatnes padomes prezidente Eva Ikstena-Strapcāne, informē "PR Stils".

E. Ikstena-Strapcāne sevi jau ir pierādījusi kā aktīvu jauniešu interešu aizstāvi, kā arī šobrīd darbojas Mazajā kavalērijā. Viņa gadu ir nodzīvojusi ASV un atgriezusies ar jaunām idejām. Tagad E. Ikstena-Strapcāne ir pieņēmusi jaunu izaicinājumu un no oktobra pievienosies Ilmāram Latkovskim un Adrianai Rozei, un kļūs par producentu grupas "HansaMedia" veidotā raidījuma "Viss notiek" jauno moderatori un autori.

TV raidījumu "Viss notiek" skaties telekanālā LTV1 pirmdienās plkst. 22.05, kā arī interneta lapā www.vissnotiek.lv. Aktuāla informācija par raidījumu, tā veidotājiem un filmēšanas aizkulisēm atrodama arī "Viss notiek" Facebook kontā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu