Filma "Twilight'" triumfē "Teen Choice Awards" balvu pasniegšanas ceremonijā (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pusaudžu iemīļotā vampīrfilma "Twilight" ("Krēsla") svētdien notikušajā "Teen Choice Awards" apbalvošanas ceremonijā saņēmusi balvas 11 kategorijās, tostarp kā labākā drāma un romantiskā filma.

Filma tika atzīta par labāko arī kategorijās "Franču skūpsts" un "Kautiņš", ieguva balvu par labāko mūziku, bet galveno lomu atveidotāji aktieri Kristena Stjuarte un Roberts Petinsons saņēma trīs balvas - Stjuarte kā labākā aktrise, bet Petinsons kā labākais aktieris un vīriešu kārtas "smukulītis". Teilors Lotners un Ešlija Grīna, kas parādīsies drīzumā gaidāmajā filmas "Twilight" ("Krēsla") turpinājumā "New Moon" ("Jauns mēness") saņēma balvas kā labākie jaunpienācēji, bet Kems Džigande, kas vampīru sāgā spēlē Džeimsu, tika kronēts kā labākais ļaundaris.

"Teen Choice Awards" balvas, ko šoreiz noteica vairāk nekā 83 miljoni balsojumu internetā, ik gadu tiek pasniegtas televīzijas, kino, mūzikas un sporta zvaigznēm. Šā gada balvu pasniegšanas ceremonija norisinājās kino studijas "Universal Studios Hollywood" Gibsona amfiteātrī.

Daži laureāti, tostarp mūzikas un kinozvaigzne Mailija Sairesa un pasākuma vadītāji brāļi Džonasi no grupas "Jonas Brothers", saņēma vairākas balvas.

Sairesa saņēma sešas balvas kategorijās "Televīzijas komēdija", "Labākā aktrise", "Labākā aktrise mūziklā/deju filmā", "Dusmu lēkme", "Labākais singls" un "Labākā vasaras dziesma". Sairesa arī pasniedza īpašo balvu "Galīgā izvēle" popmūzikas princesei Britnijai Spīrsai par desmit gadu darbību un ieguldījumu mūzikā. "Esmu liela viņas fane," atzina jaunā aktrise un dziedātāja, pirms neparasti mierīgā Spīrsa pieņēma savu balvu.

Labākās televīzijas drāmas kategorijā balvu saņēma seriāls "Gossip Girl", bet tā aktieri Čeiss Krofords un Lītona Mīstera tika atzīti par labāko televīzijas drāmas aktieri un aktrisi.

Balvu pasniegšanas ceremonija tiks pārraidīta FOX televīzijā pirmdien astoņos vakarā pēc Ziemeļamerikas austrumu zonas laika, kad arī tiks paziņots pilnais balvu uzvarētāju saraksts.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu