''Prāta Vētra'' spēlēs pret Latvijas U-19 sieviešu futbola izlasi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupa ''Prāta Vētra'' atklātā amatieru čempionāta mini futbolā Mītava Open 2009 fināla posmā, kas notiks 15. augustā "Skonto" futbola stadionā, kopā ar turnīra tiesnešiem ir nolēmuši izveidot "čempionāta organizatoru komandu" un uz jautru, sportisku maču uzaicinājuši Latvijas U-19 sieviešu izlasi.

"Braucot uz čempionāta posmiem, arī pašiem gribas "uzraut futeni", taču, tā kā esam Mītava Open rīkotāji, piedalīties spēlēs nevaram, ja nu tikai pauzēs padzenāt bumbu," stāsta Jānis Jubalts. Tomēr iespēju spēlēt labākajā futbola stadionā Latvijā - "Skonto" futbola stadionā - grupa laist garām negrib, tādēļ nolēmusi uz draudzības spēli aicināt Latvijas futbola sieviešu U-19 izlasi.

"Mums kā amatieriem tas ir gods un izaicinājums stāties pretī Latvijas U-19 sieviešu izlasei. Spēlēt "Skonto" stadionā un vēl ar Latvijas izlasi - tas ir vienreizējs piedzīvojums, it sevišķi, ja spēles beigās varēs samainīties ar krekliņiem," par gaidāmo spēli saka Mītavas Karalis Kaspars Roga. "Mūsu turnīrā redzam, ka bieži spēles iznākumu nosaka veiksme, mums tā būs vajadzīga, lai cīnītos ar Latvijas labākajām un smukākajām futbolistēm," tā Māris Mihelsons.

Gaidāmajai spēlei gatavojas arī U-19 izlase: "Viena lieta ir redzēt savus elkus koncertā uz skatuves, bet otra - uzspēlēt pret viņiem futbolu, kas ne tikai mums visām, bet arī klātesošajiem skatītājiem būs aizraujošs notikums," atzīst pagājušā gada Latvijas labākā futboliste Ieva Bīdermane, kura jau izpētījusi dažu Prāta Vētras futbolistu spējas uz laukuma: "Jubalts un Roga spēlē ļoti labi - viņi būs aktīvāk jāpiesedz. Šī draudzības spēle mums būs arī kā sagatavošanās Latvijas U-19 un U-17 izlašu Baltijas kausam, kas laika posmā no 21. līdz 23. augustam notiks Valmierā."

LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis par gaidāmo spēli saka: "Tas ir ļoti labi, ka grupu Prāta Vētra interesē futbols un viņi pievērš tam uzmanību. Mūsu meitenēm spēle būs labs treniņš un papildu motivācija turpmākajām gaitām futbolā."

Jau ziņots, ka uz “Mītava Open 2009″ fināla posmu "Skonto" futbola stadionā ieeja būs bez maksas. Spēles sāksies plkst. 10.00, un kopā ar grupas Prāta Vētra puišiem tās komentēs sporta komentētājs Māris Rīmenis.

Spēles sākums – ap plkst. 16:45.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu