Pavasara spodrības tirdziņš Kalnciema kvartālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

19. martā plkst. 10.00 – 16.00 Kalnciema kvartāla pagalmā notiks ikgadējais Pavasara spodrības tirdziņš. Turpinot veiksmīgo tradīciju, pagalmā būs biedrības «Otrā elpa» lietoto mantu pieņemšanas punkts, kurā rīdziniekiem būs iespēja ziedot labdarībai sev vairs nevajadzīgās, bet citiem lietderīgās mantas, kā arī piedalīties radošajā cepuru darbnīcā.

Tuvojoties pavasara vēsmām, kad, kā ierasts, iztīrām māju, atbrīvojot to no nevajadzīgās iedzīves, Kalnciema kvartāls aicina ieskatīties savos plauktos, skapjos, bēniņos un noliktavās, kur pa garo ziemu sakrājušās liekās mantas (drēbes, apavi, trauki, grāmatas, bērnu rotaļlietas, sadzīves priekšmeti u.c.). To visu 19. martā varēs atvest uz Kalnciema kvartāla pagalmu un nodot biedrības «Otrā elpa» ziedojumu pieņemšanas punktā, kura tās nodos tālāk cilvēkiem, kuriem tās ir nepieciešamas visvairāk, kā arī izmantos labdarības veikaliņiem vai radošām darbnīcām. Mantas varēs nodot Zilās mājas verandā līdz plkst. 16.00.

No plkst. 12.00 līdz 15.00 izstāžu galerijas telpās notiks «Otrās Elpas» radošā darbnīca bērniem: «Galvas rotas».

Tikmēr norisināsies arī Kalnciema kvartāla pavasara tirdziņš, kas pulcēs vairāk nekā 100 Latvijas zemniekus un amatniekus.

Pasākumu norises vieta – Rīga, Kalnciema iela 35. Ieeja – bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu