Rīgā koncertēs Liza Stensfīlda (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Otrdien, 4. novembrī savas Eiropas turnejas laikā «Arēnā Rīga» viesosies britu dziedātāja Liza Stensfīlda (Lisa Stansfield), informē «Makroconcert» pārstāve Inese Keiša. Koncerta sākums plkst. 19:30.

Vislielāko popularitāti Liza Stensfīlda piedzīvoja deviņdesmitajos gados, kad virkne viņas iedziedāto singlu un albumu regulāri atradās mūzikas topu virsotnēs gan Eiropā, gan Amerikā un nopelnīja vairākas «Grammy» nominācijas un «Brit Awards» balvas. Pirmos panākums dziedātājai atnesa dziesma «All Around The World», vēlāk tai sekoja hiti «Change», «Real Thing», «Never, Never Gonna Give You Up», «People Hold On» un daudz citu.

Uz laiku atkāpjoties no muzikālās daiļrades, Liza Stensfīlda nopietni pievērsusies arī aktrises karjerai. Viņa filmējusies gan britu seriālos, gan pilnmetrāžas filmās (tostarp filmā «The Edge of Love» kopā ar Keiru Naitliju un Sjennu Milleri), gan kāpusi uz teātra skatuves slavenajā izrādē «Vagīnas monologi».

Kopumā Liza Stensfīlda izdevusi septiņus studijas albumus, no kuriem pēdējais ar nosaukumu «Seven» iznācis šogad. Koncertā Rīgā dziedātāja izpildīs savas vispopulārākās dziesmas, kā arī iepazīstinās ar mazāk dzirdēto jaunāko veikumu.

Atgādinām, ka Stensfīlda Latvijā jau reiz viesojās, uzstādamās jauno dziedātāju konkursā «Jaunais vilnis 2009».

Dziedātāja Liza Stensfīlda uzstājas jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis 2009" noslēguma koncertā
Dziedātāja Liza Stensfīlda uzstājas jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis 2009" noslēguma koncertā Foto: Evija Trifanova / LETA

Biļetes uz koncertu «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu