Mūziķi līksmo «Zelta Mikrofona» nakts ballītē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

15.martā par spīti nedēļas sākumam izklaides vietā «Cyote fly» netrūka eleganti tērptu apmeklētāju. Kā nekā kluba telpas pārpludināja Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta Mikrofons» nominanti, balvu saņēmēji un pasākuma apmeklētāji.

Tā kā 15.marts šajā gadā iekrita otrdienā, bija daudzi mākslinieki, kuri izvēlējās doties mājās vai kārtīgi paēst uz daudz klusākām vietām un nevēlējās savas uzvaras vai zaudējumus atzīmēt klubā.

Tajā pašā laikā bija daudzi, kuri ieradās izklaides vietā, lai kaut uz mirkli parādītu savu klātbūtni. Tieši tā izdarīja dziedātāja Aminata, kura pasākumā uzkavējās īsu mirkli un vēlāk draugu un mīļotā cilvēka pavadībā devās ēst picu.

Salīdzinot ar citu gadu «Zelta Mikrofona» ballītēm, viesus negaidīja ēdienu kalni, vien pāris paplātes ar uzkodām un aptuveni simts kokteiļi, kuri beidzās, lielajai cilvēku burzmai ierodoties klubā. Tas netraucēja viesiem pašiem doties pie bāra un parūpēties par savām vēlmēm, lai kārtīgi nosvinētu «Zelta Mikrofona» divdesmit gadus.

Vairums viesu vēlējās baudīt mierīgu vakaru, nododoties sarunām, bet bija arī īsti deju piekritēji, kā, piemēram, Elita Mīlgrāve, Juris Kaukulis, Artūrs Mednis, kuriem laiku pa laikam pievienojās arī citi mūzikas un dejas mīļi.

Vairums viesu visu vakaru riņķoja pa kluba zāli, no vienas sarunas pārejot uz nākamo, jo tik kuplā lokā satikt sava amata brāļus mūziķiem nenākas bieži.

Arī klubs «Coyote Fly» bija parūpējies par īpašu, gaumīgu pārsteigumu, māksliniekiem uzaicinot uzstāties dejotājas, kuras iejutās leļļu ādā un veltīja pasākumam īpašu deju.

Pēc pulksten trijiem naktī viesi palēnām sāka posties uz māju pusi, citi ar trofejām, citi bez, bet smaids par atkalredzēšanos, mūziku un pašas balvas divdesmit gadu jubileju bija redzams ikviena sejā.

Daudz laimes 20 gadu jubilejā Zelta mikrofonam un visiem balvu saņēmējiem!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu