Intriģējošos dueļos kļūs zināmi visi Čempionu līgas 1/4 finālisti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ar diviem intriģējošiem dueļiem šovakar Eiropas prestižākajā klubu turnīrā - UEFA Čempionu līgā - noslēgsies astotdaļfināla izspēle, noskaidrojot visus prestižā turnīra ceturtdaļfinālistus. Abas spēles sāksies pl. 21.45 pēc Latvijas laika.

Spānijas čempionāta līdervienība «Barcelona» savā laukumā «Camp Nou» stadionā uzņems šā brīža Anglijas premjerlīgas čempionāta trešo spēcīgāko komandu Londonas «Arsenal».

Abu komandu pirmā spēle 23. februārī Londonā noslēdzās ar 2:0 «Barcelona» uzvaru. Toreiz abus vārtus otrajā puslaikā guva viens no šā brīža pasaules labākajiem futbolistiem Lionels Mesi no Argentīnas.

«Arsenal» futbolists Lorēns Koscielnī izteicies, ka viņa pārstāvētajai vienībai nav lielas izredzes kvalificēties ceturtdaļfinālam un nebūs ko zaudēt. «Uz mums nebūs spiediena, kā tas bija pirmajā spēlē, jo spēlēsim pret pasaules labāko komandu,» portālā «goal.com» citēts 30 gadus vecais Francijas izlases aizsargs.

Maču tiešraidē pl. 21.45 translēs kanālā TV6.

Tikmēr Polijas uzbrucējs Roberts Levandovskis no Minhenes «Bayern» norādījis, ka turnīra favorīte ir «Barcelona».

Otrajā astotdaļfināla pārī Vācijas flagmanis «Bayern» Minhenē uzņems iepriekšējās sezonas finālisti Turīnas «Juventus» no Itālijas. Abu komandu pirmais savstarpējais duelis Turīnā noslēdzās neizšķirti 2:2.

Laikraksts «Bild» vēsta, ka slimības dēļ «Bayern» treniņu izlaidis viens no līderiem Arjēns Robens. Savukārt «Juventus» vienībai nevarēs palīdzēt Pols Pogbā, Paulo Divala un Klaudio Markīzio. Neskaidra ir Džordžo Kjelīni un Mario Mandžukiča dalība.

«Turīnas «Juventus» izredzes ir 40%. Vācijas komandas sastāvā ir vairāk spēlētāju ar čempionu raksturu un top klases futbolisti. Lai «Juventus» varētu uzvarēt «Bayern», viņiem būs jāuzlec augstāk par savu galvu. Manā skatījumā Minhenes komandas līmenis ir augstāks,» «Fox Sports» citēts bijušais Itālijas komandas treneris Fabio Kapello.

Uzvarētājs tiek noskaidrots divu maču summā.

Ceturtdaļfinālā jau iekļuvušas Madrides «Real» (Spānija), Parīzes «Saint-Germain» (Francija), Lisabonas «Benfica» (Portugāle), «VfL Wolfsburg» (Vācija), Madrides «Atletico» (Spānija) un Mančestras «City» (Anglija).

Ceturtdaļfināla spēles notiks 5. un 6. aprīlī, bet atbildes spēles - 12. un 13. aprīlī. Savukārt pusfināla risināsies 26. un 27. aprīlī, bet atbildes spēles - 3. un 4. maijā.

Čempionu līgas fināls risināsies 28. maijā «San Siro» stadionā Milānā. Tā būs ceturtā reize, kad Eiropas spēcīgākais klubu turnīra uzvarētājs tiks noskaidrots «San Siro».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu