"Dirty Deal Cafe" uzsāk jauno sezonu (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Oktobrī Spīķeru radošā māja "Dirty Deal Cafe" sāks savu jauno sezonu, piedāvājot apmeklētājiem jaunu programmu, informēja "Dirty Deal Cafe" pārstāvji.

No 1.oktobra "Dirty Deal Cafe" būs atvērta katru dienu, piedāvājot plašu programmu darba dienu un brīvdienu vakariem. Apmeklētājiem tiks piedāvāti koncerti, dejas, "Dirty Deal Teatro" izrādes, radošās darbnīcas un kulinārijas pasākumi gardēžiem.

Turpmāk katru nedēļas dienu tiks piedāvāta noteikta pasākumu sērija, kas tiks veidota sadarbībā ar radošajām apvienībām, radio raidījumu veidotājiem, mūziķiem, māksliniekiem un studentu organizācijām.

Teātra "Dirty Deal Teatro" oktobra programmā paredzēta režisora Mārča Lāča jaunā izrāde "Quo Vadis?", kā arī izrādes "Mitjas mīlestība", "Bikts", "Hipnotizē mani" un "Control/Out of Centrol jeb 12(3D)ebīls". "Dirty Deal Teatro" izrādes oktobrī būs skatāmas katru trešdienu un ceturtdienu.

Šovasar pārmaiņas piedzīvojušas "Dirty Deal Cafe" telpas, jo otrajā stāvā ir labiekārtota izstāžu zāle "Dirty Deal Expo", kur iespējams ne tikai apskatīt Latvijas un ārvalstu mākslinieku izstādes, bet arī uzkavēties un jaukā atmosfērā mīkstos dīvānos nobaudīt kādu dzērienu no "Dirty Deal" bāra piedāvājuma.

"Dirty Deal Cafe" uzsāk jauno sezonu
"Dirty Deal Cafe" uzsāk jauno sezonu Foto: publicitātes

No oktobra "Dirty Deal Cafe" trešajā stāvā darbosies radoši izglītojošā telpa "Dirty Deal EDU", kur tiks organizēti pasākumi dažādu mākslu studentiem un radošās darbnīcas pusaudžiem un bērniem ar ierobežotām iespējām.

Jaunums būs arī "Dirty Deal" eksperimentālā virtuve, kurā saimnieko pasaules apceļotājs, snovbordists un garšu pārvaldnieks Inārs Bīrmanis. Katru dienu no plkst. 12 līdz 20, bet svētdienās no plkst. 17 tiks piedāvāta īpaša ēdienkarte.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu