Lilija Alena: Kooks un Karls Barats ir stulbeņi (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunā angļu dziedātāja Lilijas Alena asi uzbukusi dažiem saviem kolēģiem un nosaukusi viņus par stulbeņiem.

Savā portāla «MySpace» profilā Alena dalās iespaidos par televīzijas raidījuma ierakstu, kurā viņa piedalījās kopā ar grupu «The Kooks» un bijušo «Libertines» dalībnieku Karlu Baratu. Visvairāk no Allenas ticis «The Kooks» līderim Lūkam Pričardam. «Es kopā ar Lūku gāju skolā. Toreiz viņš man likās foršs. Es biju nepatīkami pārsteigta, kā viņš tagad cenšas tēlot slikto. Nav nekāda attaisnojuma, lai valkātu saplēstas salmu cepures un saulesbrilles studijā, kas atrodas divus stāvus zem zemes, un strinkšķinātu ģitāru tā, it kā visiem piedāvātu ekskluzīvu sava nākamā albuma pirmizrādi.

Te ir ģērbtuve, un tu neesi nekāds nolāpīts Džims Morisons! Es nevēlos dzirdēt četras «Waterloo Sunset» kaverversijas tavā izpildījumā vienā pēcpusdienā!» raksta saniknotā Lilija Alena. Savukārt Karls Barats esot lepns un laikam iedomājoties sevi Dieva vietā. «Zēni, jūsu indīroka dienas ir skaitītas, tieciet ar sevi galā!» aicina Lilija Alena. Viņa gan atzīst, ka grupas «Klaxons» dalībnieki, kas arī piedalījās raidījuma ierakstā, esot diezgan jauki.

Jaunā dziedātāja ir britu aktiera un komiķa, grupas Fat Les dalībnieka Kīta Alena meita. Viņas debijas albums «Alright, Still» iznāks 17. jūlijā, un sakarā ar lielo interesi internetā tiek prognozēts, ka tas varētu atkārtot nesenos Sendijas Tomas panākumus.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu