"Jaunā viļņa" zvaigznes toreiz un tagad... (39)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušā starptautiskā jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis” goda viesi ik gadu ir vienas un tās pašas krievu estrādes zvaigznes, tāpēc interesanti ir salīdzināt slavenību izskatu – kura zvaigzne pēc gada izskatās „spožāka”, bet kurai šis gads nav nācis tik daudz par labu.

Kas ir mainījušies:

Konkursa primadonna Alla Pugačova

Kā jau rakstījām, vislielāko pārsteigumu šogad konkursa „Jaunais vilnis 2009” skatītājiem sagādāja Allas Pugačovas (60) jauneklīgais izskats un matu sakārtojums. Pugačova manāmi šķiet par pāris gadiem jaunāka. Kā mēļo bulvārprese, Pugačovai veiktas vairākas sejas plastiskās operācijas, tostarp ādas savilkšana, vaigu kaulu pacelšana, pigmenta plankuma likvidēšana ar lāzera palīdzību u.c.

Kā novērojams, arī matu sakārtojumu estrādes māksliniece ir krasi mainījusi. Pagājušā gada kuplās cirtas, nomainītas pret askētisku matu sakārtojumu ar poniju. Tiesa, tā arī neviens nezina, vai tā ir parūka vai tomēr īstie Pugačovas mati.

Grūti spriest vai šo operāciju iemesls, ir tuvējā koncerttūre vai arī jaunais pavadonis, humorists Maksims Galkins (33). Manāmas izmaiņas vērojamas arī viņas figūras aprisēs – Alla ir strauji nometusi svaru. Kā primadonna atzina intervijā, labā izskata noslēpums ir stingrā pievēršanās veģetārismam: „To es iesaku visiem!” Arī zvaigznes pavadonis ir ievērojami mainījis savu imidžu – no neatkarīga dzejnieka tēla viņš kļuvis par "pareizo" jaunekli.

Zelta balss - Nikolajs Baskovs

Daudzkārtējs Krievijas nacionālās prēmijas „Ovācija” laureāts, kā arī titula „Krievijas zelta balss” īpašnieks Nikolajs Baskovs visus pārsteidza ar sev netipisku frizūru. No ilgu laiku teicami perfektā dabiski blondo matu sakārtojuma operdziedātājs ir pārgājis uz ko radošāku un mūsdienu modei atbilstošāku. Tiesa, tas mazāk asociējas ar viņa operdziedātāja tēlu, tomēr padara viņu jauneklīgu pie savas jaunās mīlestības Oksanas Fjodorovas sāniem. Nikolajs „Jaunā viļņa” laikā paziņoja arī par abu kāzām.

Krāšņais un vientuļais putns - dziedātājs Filips Kirkorovs

Krievu estrādes zvaigzne, bijušais primadonnas Allas Pugačovas vīrs arī šogad visus „Jaunā viļņa” skatītājus pārsteidza ar savu krāšņo ikdienas garderobi. „Kā atnāk Kirkorovs, tā neviens vairs nevar acis atraut,” par dziedātāju „spilgtumu” vairākkārt izteicies konkursa „Jaunais vilnis” galvenais režisors Aleksandrs Rezvins.

Šogad gan jāatzīst, ka dziedātājs mazliet ir mainījis stilu, brīžam to padarot vēl interesantāku un, iespējams, citiem nesaprotamāku. Kirkorovs šogad biežāk sabiedrībā parādījās ar melni spīdīgiem matiem, iztaisnojis savas dabiskās cirtas. Nenoliegsim, ka viņa tēls bieži atgādināja popmūzikas karaļa Maikla Džeksona veidolu... taču kādēļ gan ne? Filips sabiedrības atmiņā palicis kā krāšņs un vientuļš putns – tāpēc novēlam jau nākamgad dziedātājam konkursā parādītes ar skaistu lēdiju pie sāniem.

Dīva Laima Vaikule

Krievijā un Latvijā populārā dziedātāja Laima Vaikule, kā jau katru gadu, izskatījās nevainojami, katrs viņas tēls bija pārdomāti izsmalcināts. "Es vienmēr smaidu un domāju labas domas - tas arī cilvēkus notur labā formā," sava labā izskata noslēpumu intervijā atklāj Laima. Tādu šogad arī viņu redzējām. Tiesa, šogad biežāk sabiedrībā viņa parādījās ar īsākiem matiem. Tā arī netiksi skaidrs, kāds ir mākslinieces patiesais matu garums.

Ekstravagance - Valērijs Ļeontjevs

Estrādes leģenda Valērijs Ļeontjevs, kā vienmēr, lika sevi pamanīt ar ekstravagantiem skatuves tērpiem. Ir sabiedrībā zināms teiciens - lai nu kurš, bet Ļeontjevs nekad nemainīsies... Aplūkojot tuvumā skatuves mākslinieka sejas ādu, jāpiekrīt: no vecuma pazīmēm ne miņas! Šogad gan dziedātājs ir mainījis matu krāsu, izvēloties gaišāku matu toni. Jauneklīgāku viņu arī padarīja draiskās matu cirtas.

Dumpinieks Dima Bilans

Skandalozais Krievijas dziedātājs un konkursa „Eirovīzija 2008” uzvarētājs Dima Bilans arī šogad sevi pieteica kā dumpinieku, ne vien apmānot masu medijus (ierodoties nevis ar vilcienu, bet lidmašīnu), bet arī viesnīcā traucējot slavenās zviedru rokgrupas „Roxette” naktsmieru. Jā, tāds ir arī viņa šā gada tēls – vēl dumpinieciskāks un neatkarīgāks nekā iepriekšējā gadā. Interesants ir šis brīvdomātāja stils, bet drīz jau puikam nāksies arī pieaugt!

Vakara vadītāju pāris - Ļera un Sergejs Lazarevs

Krievijas šovbiznesa zvaigzne un viena no "Jaunā viļņa" vadītājām Ļera Kudrjavceva ar savu mīļoto, dziedātāju Sergeju Lazarevu, šogad laiku nepavadīja kopā kā pagājušo gadu. Lai gan bija iecerētas abu laulības, tās esot atceltas – tā kādā bulvārpresē atzinies pats Lazarevs. Iespējams, arī tāpēc abi ir mainījuši matu sakārtojumu: Ļera atvadījusies no kuplajām cirtām, bet Lazarevs matu sakārtojumu padarījis „mežonīgāku”.

Zvaigznes, kurs nav izteikti mainījušas stilu:

Dziedātāja Valērija un viņas vīrs, miljonārs Josifs Prigožins

Valērijs Meladze

Komentāri (39)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu