Aerosmith solists nokrīt no skatuves (papild.) (31)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Amerikāņu rokgrupas "Aerosmith" solists Stīvens Tailers (Steven Tyler) pēc kritiena no skatuves koncerta laikā Stērdžisas motorallijā trešdienas vakarā nogādāts slimnīcā.

(papildinātas pēdējās divas rindkopas)

Īsi pirms kritiena Tailers centās izklaidēt publiku dejojot, jo dziesmas "Love In an Elevator" laikā sabojājās apskaņošanas sistēma, laikrakstam "Rapid City Journal" pavēstīja viens no koncerta apmeklētājiem. Atrodoties uz skatuves "mēles", dziedātājs sagrīļojies un atmuguriski nokritis. Viņam palīdzēt piesteigušies apsargi. Īsi pēc pusnakts Tailers tika aizvests aizkulisēs, un grupas ģitārists Džo Perijs (Joe Perry) iznācis pie publikas, lai paziņotu, ka 61 gadu vecais mūziķis aizvests uz slimnīcu un koncerts neturpināsies.

Rapidas reģionālās slimnīcas koordinators Robs Brandegens atklāja ziņu aģentūrai AP, ka ceturtdienas rītā Tailers bija ceļā uz slimnīcu, taču vēlāk atteicās sniegt papildu informāciju.

Saskaņā ar Perija sievas Bilijas ierakstu mikroblogu tīklā "Twitter" Tailers salauzis plecu, kā arī savainojis galvu un muguru. Pārējie grupas locekļi atgriezušies Bostonā.

Grupa bija spiesta atlikt vairākus koncertus arī pagājušajā mēnesī, kad Tailers savainoja kājas muskuli. Ģitārists Breds Vitfords palaida garām Ziemeļamerikas koncertturnejas pirmās uzstāšanās, atkopjoties pēc galvas operācijas, - mūziķis guva traumu, kāpjot ārā no savas automašīnas. Jūlija sākumā par savu pagaidu izstāšanos no grupas veselības problēmu dēļ paziņoja grupas basģitārists Toms Hamiltons, kas pirms pāris gadiem veiksmīgi izārstējās no vēža. Kā paskaidroja mūziķa pārstāve, viņš atkopjas pēc kādas neinvazīvas operācijas.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu