Sadzīves tehnikas kompānija "Electrolux" saņem dizaina balvas (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Electrolux Island Barbecue grils saņēmis divas no prestižākajām dizaina balvām – Reddot un iF dizaina balvas.

Radīts kā brīvi stāvoša sala ar tīkkoka leti, Island Barbecue ieguva atzinību par izcilu kvalitāti, funkcionalitāti, dizainu, lietošanas vienkāršību, draudzīgumu videi un novatorisku tehnisko risinājumu. Par Reddot dizaina balvām sacentās 3203 projekti no 51 valsts, bet par iF balvām - 2771 projekti no 35 valstīm.

"Mums ir gods vēlreiz saņemt atzinību par mūsu veidoto dizainu," saka Pērs Berjesons (Per Börjesson), Electrolux Sadzīves tehnikas Eiropas dizaina direktors. "Mūsu produkti tiek veidoti tā, lai atvieglotu lietotāja dzīvi. Paturot to prātā, mēs cenšamies radīt perfektu iekārtas dizaina un funkcionalitātes apvienojumu. Tik daudzu apbalvojumu saņemšana ir lielisks stimuls visai mūsu dizaina komandai."

Island Barbecue grils tiks izstādīts Starptautiskajā Hannoveres izstādē (no 4.marta līdz 2008. gada augusta beigām) un publicēts IF dizaina balvas gadagrāmatā. Tas arī tiks izstādīts Reddot dizaina muzejā Esenē un publicēts Reddot dizaina balvas gadagrāmatā, kas tiks izdota izstādes atklāšanas dienā 2008. gada 23. jūnijā.

Par Reddot dizaina balvu

Starptautiskā Reddot dizaina balva tiek ierindota starp lielākajiem un atzītākajiem dizaina konkursiem pasaulē. Iesniegtos produktus žūrija vērtē pēc tādiem kritērijiem kā novatorisma pakāpe, funkcionalitāte un formas kvalitāte. Balva ir kvalitātes zīmogs, kas norāda piederību labākajiem. Uzvarētāji balvas saņem personīgi gala ceremonijā Esenes Aalto-Theater, kurā piedalās vairāk nekā 1200 viesu. Papildinformācijai: www.red-dot.de

Par iF dizaina balvām

Viens no pasaulē vecākajiem dizaina konkursiem, iF produktu dizaina balva, jau vairāk nekā 50 gadus iestājas par kvalitatīvi augstvērtīgu dizainu. Balvu statuetes, kas tiek dēvētas par "Dizaina Oskariem", speciāli iF balvai 1996. gadā radīja dizainers Herberts Šultess (Herbert Schultes).

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu