Anatolijs Danilāns: Latvijā dzīvojošie ļaudis nemāk dzert!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Otrdienas vakarā, 15. martā, televīzijas «STV Pirmā!» studijā viesos gaidāma māksliniece Elita Patmalniece, «Cosmopolitan» galvenā redaktore Gundega Bičevska un ārsts Anatolijs Danilāns. Kopā ar šova vadītājiem – Janu Ezeriņu, Grētu Gorjučko un Rolandu Laķi – veidojas ļoti aizraujoša saruna, kuru jau tagad iespējams noskatīties TVnet lasītājiem.

Saruna studijā ar Danilāna kungu veidojas dzīvespriecīga, smiekliem piepildīta, runājot vienlaikus par nopietno un nenopietno. Protams, galvenā sarunas tēma ir veselība un veselīgs dzīvesveids, ko Danilāna kungs tik labi pārzina. Šova vadītāji un abas aicinātās viešņas uzdod Danilāna kungam visus sakrājušos jautājumus par veselīgu dzīvesveidu – par veģetārismu un vegānismu, daudzo staigāšanu ar kājām, diētām, bīstamākajām kaitēm, kas piemīt latviešiem, arī par seksu, meliem, ticību un daudzām citām dzīvē tik svarīgām lietām.

Danilāna kungs, ar smaidu uz lūpām atklāj, kas pagarina cilvēku dzīvi, – tas esot smaids, kā arī sievietes pagarinot vīriešu dzīvi un otrādi – vīrieši sieviešu dzīvi.

Šo sarunu ir grūti pārstāstīt, tā vienkārši ir jānoskatās! Noslēgumā Danilāna kungs atklāj noslēpumu ikvienam, kurš grib, lai viņu mīl, – mīliet! Mīliet! To novēl arī TVnet saviem lasītājiem.

Sarunu šovs «Starp mums runājot» ik otrdienu plkst. 21.00 televīzijā «STV Pirmā!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu