Sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz Dailes teātra maija un jūnija izrādēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

16. martā, sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz Dailes teātra maija un jūnija izrādēm, informē Dailes teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Jakovļeva. Biļetes varēs iegādāties arī uz trim pirmizrādēm - «Laulības dzīves ainas» Lielajā zālē, «Granātu krāsas aproce» Mazajā zālē un «Bonija un Klaids» Kamerzālē. Biļetes var iegādāties arī uz koncertu «Spanovska ballīte - 2. sērija».

Režisors Regnārs Vaivars Lielajā zālē iestudēs Ingmara Bergmana pasaku par laulības dzīvi «Laulības dzīves ainas», pirmizrāde paredzēta 20. maijā. Lomas atveidos Juris Žagars, Ilze Ķuzule-Skrastiņa, Ģirts Ķesteris, Kristīne Nevarauska, Rēzija Kalniņa, Ieva Segliņa, Kaspars Zāle, Mirdza Martinsone, Anete Krasovska, Ieva Florence, Niklāvs Kurpnieks un Pauls Iklāvs.

Mazajā zālē režisors Mihails Gruzdovs veidos Aleksandra Kuprina melodrāmas «Granātu krāsas aproce» iestudējumu, kura pirmizrāde plānota 18. maijā. Izrādē spēlēs Artūrs Skrastiņš, Vita Vārpiņa, Edijs Zalaks, Aija Dzērve, Gints Andžāns, Juris Bartkevičs vai Jānis Paukštello un Ilze Dzenīte.

Kamerzālē režisors Mārtiņš Eihe iestudē angļu dramaturga Ādama Peka lugu «Bonija un Klaids», kas ir balstīta uz patiesiem notikumiem, kuri risinājās Amerikā 1934.gadā un vēsta par leģendārā noziedznieku pāra dzīves pēdējām stundām. Izrāde pirmo reizi skatītāju vērtējumam tiks nodota 1.maijā.

Dailes teātris sezonu noslēgs ar koncertu «Spanovska ballīte - 2. sērija». Tajā aktieri atkal satiksies jautrā ballītē ar visiem mīļām un pazīstamām dziesmām. Ir gaidāmi trīs koncerti - 9., 10. un 11. jūnijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu