Atklāj marihuānas audzētavu. Klienti arī pusaudži (208)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Piektdien sankcionētas kratīšanas laikā policija Limbažos, Ozolu ielā atklāja nelikumīgu narkotisko augu audzētavu. Tajā konstatēti 165 marihuānas kaņepei līdzīgi stādi. Policija ziņo, ka nelegālā prece tirgota pat pusaudžiem.

Policisti atrada arī 34 iepakojumus folijā, kuros bija šo augu izcelsmes viela, kā arī minēto stādu audzēšanai nepieciešamo aprīkojumu un izejvielas. Bez tam kratīšanā izņemtas 44 viena litra tilpuma pudeles šķidruma ar alkoholam raksturīgu smaržu, 5 patronas (9 mm) un 2 šaujamieročiem līdzīgi priekšmeti.

Patlaban narkotisko vielu ekspertīzē precizē atrastās vielas sastāvu, lai konstatētu, vai augi un no tiem iegūtā viela klasificējama kā narkotika. Tāpat sākta ekspertīze, lai pārbaudītu izņemto pudeļu saturu, kā arī to, vai atrastie ieroči derīgi šaušanai. Valsts policijas Vidzemes reģiona Limbažu iecirkņa priekšnieks Agris Spandegs informē, ka iespējamais marihuānas audzētājs un pārdevējs ir limbažnieks.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka ar rūpalu vīrietis nodarbojies jau ilgāku laiku un pie kārotā pirkuma tikuši pat pusaudži. Vīrietim par narkotiku neatļautu izgatavošanu, glabāšanu realizācijas nolūkā un neatļautu realizēšanu iespēama brīvības atņemšana no pieciem līdz desmit gadiem.

Komentāri (208)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu